Новите метални врати на парламента ще бъдат премахнати без обжалвания.

...
Новите метални врати на парламента ще бъдат премахнати без обжалвания.
Коментари Харесай

Никола Минчев: Махаме решетките на НС, без да обжалваме

Новите железни порти на Народното събрание ще бъдат отстранени без обжалвания. Това заяви пред публицисти ръководителят на Народното събрание Никола Минчев, съобщи Dariknews.bg. Той посочи, че ще бъдат спазени рекомендациите на Министерството на културата. „ Свързахме се с тях още през днешния ден да ни връчат както акта, по този начин и предписанието за премахването и ще се съобразим с тях, без да апелираме “. 

След това обаче Минчев посочи: " Нека да забележим какъв ще е размерът на глобата, тъй като може да е в най-малък или в по-висок размер. Това също постоянно има значение при взимане на решение дали да се апелира обещано разпореждане ". 

Минчев уточни и началото на проблема: " Той датира от януари, когато при митинга на " Възраждане “ имаше пробив в сигурността ", сподели ръководителят на Народното събрание. 

На въпрос кой носи отговорност за слагането на вратите, Минчев изясни, че съгласуването се прави от основния секретар на Народното събрание. 34 хиляди лв. е разходът по вътрешно компенсиране, посочи ръководителят на Народното събрание. По думите му има доста механически въпроси в Народното събрание, които не доближават до ръководителя, само че този проблем е сериозен и е трябвало да се знае. Минчев беше безапелационен, че не е бил известен за решението за вратите и ги видял, откакто са били сложени и му е била изпратена фотография. " Аз съм ръководителят на Народното събрание и нося отговорността. При всички случаи ще ги премахнем. Надявам се всичко това да остане единствено спомен ", сподели още той. 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР