Новините за Мирослав Костадинов, по-известен като Миро от дует Каризма“,

...
Новините за Мирослав Костадинов, по-известен като Миро от дует Каризма“,
Коментари Харесай

Миро Каризмата губи прогресивно зрението си

Новините за Мирослав Костадинов, по-известен като Миро от дует „ Каризма “, не са по никакъв начин положителни. Вероятно сте забелязали, че в последно време той не смъква слънчевите си очила, даже когато гостува в тв излъчвания. Мнозина побързаха да го упрекнат, че по този метод се прави на забавен, само че истината е, че артистът има много сериозен проблем със зрението, налагащ носенето на очила с тъмни стъкла.

 

Наскоро той изплакал пред другари, че съществено го е закъсал в здравословен проект и споделил, че страда от базедова болест – автоимунно заболяване на щитовидната жлеза, зараждащо вследствие на ненормално усилената й активност. Характеризира се със сърцетуптене, увеличаване на жлезата, издатина на очите, световъртеж и други Сякаш това не му е задоволително, а мощните театрални прожектори му докарали до главата и глаукома.

В един миг, въпреки и за малко не виждал нищо. Макар в този момент да е по-добре като цяло зрението му се утежнява прогресивно.

За да усъвършенства положението си, Миро отказал алкохола и опиатите още преди няколко години, само че изрично отхвърля приема на лекарства, изписани му от експертите. Вярвал, че помощта на Бог ще го излекува.

 

Миро не пропуща мотив да се изясни в обич на брачната половинка си Ели Златанов. Мълвата носи, че точно тя е индивидът, който поддържа висок стандарт на живот и от години налива средства в кариерата му, въпреки двамата да се виждат главно по празници, а през останалото време прекарват разграничени в разнообразни страни. Към днешна дата двойката строят огромна къща в първокласен столичен квартал. Злите езици носят, че артистът употребява брачната половинка си като заслон, до момента в който се отдава на инцидентни случки с разнообразни мъже и дами.

 

В последно време артистът се старае да води здравословен метод на живот, консумирайки единствено домашно приготвени ястия и по този метод управлява измъчващата го базедова болест.

Инфо: Уикенд

Тагове: Мирослав Костадинов Ели Златанов Миро Каризмата базедова болест автоимунно заболяване глаукома
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР