Новините около потенциалния двубой между Илон Мъск и Марк Зукърбърг

...
Новините около потенциалния двубой между Илон Мъск и Марк Зукърбърг
Коментари Харесай

Като гладиаторите! Мъск и Зукърбърг може да се бият в Колизеума

Новините към евентуалния дуел сред Илон Мъск и Марк Зукърбърг стават все по-изумителни след последната информация, че борбата може да се организира в Колизеума в Рим.
Прочетете още
Според информация на таблоидния уебсайт TMZ, министърът на културата на Италия се е свързал със притежателя на Meta и му предложил точно арената на гладиаторите за необятно рекламираното събитие.

След това Зукърбърг предал известието на президента на организацията по свободни боеве UFC Дейна Уайт, чийто екип се свързал с върховен италиански държавен чиновник, съгласно TMZ.

Мъск написа в " Туитър ", че има късмет борбата да се случи в Колизеума.

Мъск продължи с туитовете и даже разгласява тирада от филма  " Гладиатор ", както и скеч от кино лентата на Монти Пайтън " Животът на Брайън ", показващ останките на убити гладиатори в Колизеума с надпис " Трябва да поработя върху издръжливостта си ".

В съвремието Колизеумът е бил хазаин на няколко концерта, като този на Елтън Джон през 2005 година, напомня Insider. Събитието обаче се е състояло единствено отвън стените на античната сцена за боеве, която по времето на Римската империя е побирала до 80 000 фенове.

BBC заяви, че след приключването на реставрацията по-късно тази година, се планува арената да има преносим театрален под, което съгласно Министерството на културата ще разреши провеждането на концерти и театрални представления.

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР