Новините не са окуражаващи, изглежда има голям брой жертви, каза

...
Новините не са окуражаващи, изглежда има голям брой жертви, каза
Коментари Харесай

Директно От Мястото: Трагедия С Боинг 737! Видео От Кошмара!

" Новините не са окуражаващи, наподобява има огромен брой жертви ", сподели за Агенция Франс Прес кубинският президент Мигел Диас-Канел, дошъл незабавно на мястото на злополуката.

Президентът изясни, че на борда е имало девет задгранични членове на екипажа, само че не е ясно дали те са част от 104-те души, за които оповестяват управляващите.

Източници от летището и очевидци прецизираха, че самолетът " Боинг " - 737, който изпълнявал вътрешен полет до град Олгин (Източна Куба), се е разрушил малко след излитането, сега, когато правил първия си завой.

Самолетът е паднал в поле покрай летището.

Кубинската държавна телевизия заяви, че Боингът е нает от " Кубана де авиасион ", само че не посочи кой е притежателят му.

Към 21 ч. в Министерството на външните работи няма данни за потърпевши български жители при злополуката в Хавана. Посолството на Република България в Куба е в контакт с локалните управляващи и чака да получи повече информация по случая.

Българските жители, които желаят да получат информация или да подадат сигнал за свои близки, могат да го създадат на дежурните телефони на посолството на България в Куба: +537 204 67 66; +537 204 67 68

Дежурен телефон в извънработно време: +535 286 24 49
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР