Новината за раздялата на Бил и Мелинда Гейтс беше шокираща

...
Новината за раздялата на Бил и Мелинда Гейтс беше шокираща
Коментари Харесай

Какво събра Бил и Мелинда Гейтс

Новината за раздялата на Бил и Мелинда Гейтс беше шокираща за доста хора. Защото с изключение на като сътрудници в живота, двамата се бяха потвърдили и като страховит бизнес тандем в продължение на няколко десетилетия.
 Бил Гейтс, Мелинда Френч, Дженифър Гейтс, Найел Насар и новината, че са станали баба и дядо
Събитието, което промени Бил Гейтс и визиите му за света

Какво общо има Дженифър Гейтс с това

Хубавото обаче е, че някогашните съпрузи съумяха да запазят положителни връзки. А в този момент имат още един мотив за това - раждането на първото им внуче. Дъщеря им Дженифър Гейтс стана майка при започване на март тази година.

Името на момиченцето още не е оповестено, само че самата Дженифър разгласява фотография, на която може да я забележим да се любува на дъщеричката си от брачна половинка й Найел Насър. Вълнуващи фотоси се появиха и в Instagram профилите на бабата, и дядото.

Мелинда Френч показа фотография, на която я виждаме да прегръща до гърдите си бебето. Текстът към нея гласи: " Нищо не може да се съпостави с това да държиш в ръцете си първото си внуче. Струва ми се като през вчерашния ден времето, когато по този метод държах Джен ".

Бил Гейт показа сходен кадър. " Нямам самообладание да видя по какъв начин откриваш света ", написа той към фотография, на която е гушнал дребното бебе, облечено в розово боди.

26-годишната Дженифър Гейтс се омъжи за олимпийския играч по езда Найел Насър през октомври 2021 година, откакто двамата бяха двойка от четири години.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР