Новината за опита за убийство срещу главния прокурор Иван Гешев

...
Новината за опита за убийство срещу главния прокурор Иван Гешев
Коментари Харесай

Член на ВАдвС иронизира атентата срещу главния прокурор

Новината за опита за ликвидиране против основния прокурор Иван Гешев беше посрещната с оптимистични усмивки от опитващите се да го отстранят. 

Член на Висшият адвокатски съвет да вземем за пример се подигра с опита за ликвидиране, пишейки че Гешев се правел на Фалконе и заприказва за неуместен сюжет за арести.

 

 

Става дума скандалния юрист Стефан Левашки, който и преди си е навличал неприятности с неуместния си език в обществените мрежи. Преди време той беше написал: „ Снежанка на прокурватурата-напомня ми на един анимационен нецензурен филм от моята младост “ във връзка с представителя на Софийската градска прокуратура Десислава Петрова.

Самият Левшаки тежко претърпя преди месец закана за ликвидиране с камък против себе си и се оплака, че не знае къде ще разхожда кучето си.

Той разигра тежка покруса поради нападателен юноша, даже и без 3 кг. тротилов еквивалент с осколки.

Ето по какъв начин звучеше тогава описа му:

„ Тази заран към 6,30 ч. поемаме с кучето ми Ринго на нормалната разходка. Пусто е в неделната заран и аз го пущам отвързан да потича в междублоковите пространства. Забелязвам с периферното си зрение още веднъж младия мъж, който преди известно време ни атакува, да храни пълчище котки. Ние прекосяваме на към 100 метра от тях и си продължаваме по пътя. Ринго се облекчава два пъти, като аз му групирам изпражненията в торбички, които постоянно нося в мен. В момента, в който сме в безистена на един блок, откъдето постоянно прекосяваме на път към кучешката поляна, слушам викове зад тила си и току до мен се разрушава стъклен буркан. Обръщам се и виждам нападателния млад мъж, който крещи по мен, че предния път ни се е разминало, само че в този момент ще убие и мен, и кучето ми. Аз се пробвам да го успокоя и го запитвам какво желае. Вместо отговор той изритва два пъти кучето ми, което изквичава и заобикаля нанякъде. Опитвам се да потегли да го диря, само че получавам удар в гърба от хвърлен по мен огромен камък. Момъкът продължава да върви след мен и да ми се заканва, че ще ме убие, че той живеел в този квартал и аз съм нямал право да преминавам с Ринго от там, да съм го разхождал на кучешката площадка, кучетата осирали всичко и не можел да ги трае. Цял живот съм работил с нападателни хора, считам, че имам построен някакъв метод, по тази причина резервирам релативно успокоение и го запитвам по какъв начин, аджеба, да стигна до кучешката площадка, без да мина през квартала, изваждам от джоба си и му демонстрирам торбичките за акотата и му изяснявам, че току–що съм ги събрал. Вместо отговор въпросният награби един огромен камък, подвигна го над главата си и ми съобщи, че ще ми размаже черепа. Да Ви кажа този път в действителност се уплаших, няма никой в близост, индивидът агресира от ден на ден, а и несъмнено е доста по-млад и в по-добра физическа форма от мене. Едвам се измъкнах, само че към този момент в действителност не знам по какъв начин и къде ще си разхождам кучето заран.

Този път подадох тъжба в полицията, която е единствено на 300 метра от местопроизшествието. Случих на доста свестен и образован млад служител на реда, който прояви схващане и даде обещание да си свърши работата. Слава Богу, Ринго е интелигентно животно и се бе прибрал самичък в къщи, само че е доста изплашен и се е свил в ъгъла. Не знам какво става, само че е ужасно към този момент. Пиша това тук и тъй като надали аз съм единственият нападан от този душевен нездравословен човек, от полицията приканиха, в случай че има и други потърпевши, да подадат тъжби, до момента в който не е станало късно. “
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР