Новината, че Илон Мъск ще вечеря в белоградчишкото село Стакевци

...
Новината, че Илон Мъск ще вечеря в белоградчишкото село Стакевци
Коментари Харесай

Резервацията на Мъск в български ресторант изгоря, милиардерът така и не дойде

Новината, че Илон Мъск ще вечеря в белоградчишкото село Стакевци се оказа възторг, само че визитата му по този начин и не се реализира. През ноември милиардерът се впечатли от фотография на Белоградчишките скали. 
Прочетете още
„ Бях сигурен, че това е в Elden Ring “, написа тогава Мъск под фотографията в Туитър. 

Служебният министър на туризма тогава Илин Димитров го предложения да посети България и дни по-късно разгласи, че милиардерът е приел поканата и даже е направил резервация за 23 април в ресторант, покрай естествената забележителност. 

Резервираната маса на името на милиардера обаче остана празна, а ресторантът  в този час е затворен, предаде БНТ. 

Сега някои от хората в Белоградчишко споделят, че са очаквали този процес на събитията, други признават, че са малко разочаровани.

Така или другояче ремонтът на основния път на селото, което Илон Мъск сякаш щеше да посети, ще бъде сбъднат.

" Това е пътят, водопроводът е заменен и сме в очакване на асфалтиране, само че заради метеорологичната конюнктура се забавяме. Това е планувано още преди да се чуе, че Илън Мъск ще пристигна в Стакевци ", сподели Свилен Георгиев, кметски наместник на с. Стакевци.

" Мисля, че най-малко половината, които ми звъняха, имаха вяра, че ще пристигна ", сподели инж. Борис Николов, кмет на община Белоградчик.

" Аз, почтено казано, не имах вяра и нямам доверие, че по този начин се случват нещата. Тук не става дума за някакъв фен на природата и Белоградчик. Получи се едно оживление на духовете в България, тъй като не ни стигат шеговитите истории в страната ", добави инж. Борис Николов.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР