Новината, че Гери Дончева вече е майка на момиченце, предизвика

...
Новината, че Гери Дончева вече е майка на момиченце, предизвика
Коментари Харесай

Гери Дончева сподели как е минало раждането

Новината, че Гери Дончева към този момент е майка на момиченце, провокира бурни пристрастености и реакции в обществените мрежи, където макар интензивността си, тя съумя да скрие за щастливото събитие.

И в случай че си мислите, че сега моделката е в следродилна меланхолия поради насъбраните непотребни килограми, ще се излъжете, тъй като тя признава, че се намира в топ форма.

" Родих естествено и мина съвършено, нямам нито един тегел, никакви провали по тялото ми с помощта на лекарите от " Света София ", споделя Гери Дончева пред " Галерия ".

Както към този момент стана ясно, дребната й щерка проплакала две седмици по-рано от упования термин на 3 август, само че все пак е в чудесно здраве и с манекенски размери. А за момента Гери няма да разчита на приспособени млека, тъй като е взела решение да кърми рожбата си.

Според Дончева бебето наподобява на баща си - изпълнителният шеф на болница " Сердика " Емил Янков, с който са дружно от три години. Двамата подписаха брак неотдавна, само че съумяха да опазят в загадка щастието си. Известно е, че Янков има две деца от предходна връзка, с които Гери е в отлични връзки и в този момент те се радват на сестричката си
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР