Нови съмнения за преизползване на вече продадени билети в градския

...
Нови съмнения за преизползване на вече продадени билети в градския
Коментари Харесай

Намачкано и мръсно билетче получи пловдивчанка в автобус СНИМКА

Нови подозрения за преизползване на към този момент продадени билети в градския превоз на Пловдив. Пловдивчанка споделя, че сплескан и замърсен билет получила от лидера на рейс, обслужващ линия номер 36. Възмутената дама сигнализира за станалото в обществената мрежа Фейсбук през уикенда. Тя споделя и фотография, на която се вижда положението му.
" Ето подобен сплескан и замърсен билет ми даде водачът на рейс по линия 36! При въпроса ми " Какъв е този сплескан билет? " Ми беше отговорено " Що, къв е? Ако искаш, дай ще ти го изгладя ", написа Минка И.  " Пета приложимост ", установи Тери А.;  " Това си е за Национална агенция за приходите. Напишете една тъжба и опишете случая и я входирайте. Ще им потърсят отговорност за укриване на налози ", счита Спас Г. 

  " Затова първо дано ние преди да хвърлим билетите в коша,нека ги накъсаме на ситни късчета, с цел да не могат да ги препродадат! И второ предписание: Не връщайте билети на водача! ", написа Криси П. Припомняме, че данни за препродажба на билетчета за рейсовете в Пловдив се появи още преди месеци. В голям брой медийни изявления по тематиката даже бе разказан пътя на захвърления документ за пътешестване от кошчетата край спирките до ръцете на други пътни.

 По информация наработещ личен състав в градския превоз „ върти бизнес “ посредством към този момент продавани билети. По този метод облагата от продажбата не се регистрира, а парите прибират същите чиновници. Нещо повече – във въпросната скица са забъркани и трети лица, които имат уговорката да разравят контейнерите за изхвърлени билет и против скромна сума пари да ги продават на водачи и кондуктори.      
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР