Нови разкрития за прокурорския син от Перник Васил Михайлов. След

...
Нови разкрития за прокурорския син от Перник Васил Михайлов. След
Коментари Харесай

Ивелина Драгнева: Бившата приятелка на прокурорския син от Перник наистина се страхува за последиците след разказа си

Нови разкрития за прокурорския наследник от Перник Васил Михайлов. След като му беше повдигнато следващо обвиняване, този път за побой и четири закани с ликвидиране към приятелката му Боряна Рангелова, 20-годишното момиче застана за първи път пред камерата на bTV в извънредно изявление за Ивелина Драгнева .

Снимка: bTV

„ Тя беше извънредно обезпокоена. Много мъчно взе решението да приказва пред камера. Дълго преговаряхме, тъй като тя в действителност се опасява. На момента в думите в изявлението ѝ има лека усмивка, само че никога не мога да кажа, че тя се радва или е щастлива от случилото се. Наистина се опасява за следствията след изявлението “, сподели репортерът на bTV.

 

От петък прокурорският наследник още веднъж е под домакински арест, в килията си се е подписал като Васил Ламята

 

„ Тя описа, че две години е била с него. В началото е бил прелестен и се е държал ужасно, по думите ѝ. Бил е състезател. Всяка към този момент са били на вечеря. Бил е предизвикан от ревнивост и стартира тормозът. Тя твърди, че неведнъж е пребивана и вербална експанзия – обиждал я е. Всеки път е ставало дума за ревнивост. Смятал е, че тя му изневерява. Основният интервал са били моментите, в които е бил от ареста. Обаждал ѝ се е от пандиза и я е заплашвал “, добави Ивелина Драгнева след изявлението си с Боряна.

 

В дома му беше осъществен обиск по следствие за опасност против жена

 

„ Не е подавала сигнали. В началото неведнъж му е прощавала. Дори и родителите му са ѝ споделили, че се е чувствал зле, тъй като е в ареста и по тази причина е постъпил по този метод. През юни тази година тя се разделя с него и по-късно подава тъжба в полицията в Перник “, изясни тя.

Снимка: bTV

Ексклузивното изявление на Ивелина Драгнева с Боряна Рангелова вижте тук:

 

Заради нещата, които описа, тя е с денонощна защита, само че се опасява от възмездие, изясни извънредно за bTV Боряна

 

Нито един от двамата юристи на Васил Михайлов не дадоха отговор на позвъняванията на екипа на bTV. Бащата на Михайлов продължава да е прокурор в Перник.

Снимка: bTV

„ Това е повода Васил Михайлов да продължава да е под домакински арест. Няма по какъв начин да бъде арестуван. Когато бъде импортирано в съда искане за гледане на мярка за неотклонение, всички съдии си вършат самоотвод. Така на процедура за 72 часа районната прокуратура не може да откри съд, който да гледа мярката. Ако не откри, би трябвало да го пусне. Затова той е под домакински арест “, уточни репортерът на bTV.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР