Нови промени идват с ерата на Чарлз III в Коледа

...
Нови промени идват с ерата на Чарлз III в Коледа
Коментари Харесай

Хари и Меган - нежелани на коледната трапеза в двореца, но роднините на Камила - да

Нови промени идват с ерата на Чарлз III в Коледа на английското кралско семейство. Все още не е известно дали херцогът и херцогинята на Съсекс ще прекарат последните дни от годината в Обединеното кралство и по-точно в имението Сандрингам, ситуирано в графство Норфолк, където по традиция английските монарси честват коледните празници. Стана ясно обаче, че измежду гостите за първи път ще бъдат децата, внуците и сестрата на кралица Камила.
 Крал Чарлз и по какъв начин Короната употребява средствата на умряли англичани без родственици или близки
Как крал Чарлз се облагодетелства от парите на умряли англичани

Древна процедура със подозрителен морал

Кралят е наложил нов образ и своя щемпел върху някои от традициите и тази година ще има значими промени. Списъкът на гостите, които ще участват на обяда в Сандрингам на 25 декември, за първи път ще включва родственици на кралицата, оповестява английската телевизия ITV. Камила има доста близки връзки с децата си Лора Лопес и Том Паркър-Боулс и с петте си внука. Въпреки че са на назад във времето, откогато Чарлз се възкачи на трона, те към този момент имат все по-голяма роля и привилегировано място.

Всъщност на церемонията по коронясването децата на Камила заемаха първия ред в Уестминстърското абатство, до момента в който Хари беше на третия. Освен това нейната сестра Анабел Елиът е един от най-близките ѝ хора и е част от по този начин наречените придружителки на кралицата - дребна група дами, които извършват функционалност сходна на тази на придворните дами на Елизабет II.
 Снимка 643687

Изненадващо е, че най-малкият наследник на монарха, снаха му Меган Маркъл и внуците му Арчи и Лилибет са под въпрос дали ще участват на фамилната маса, до момента в който фамилията на Камила ще бъде там сигурно. Не бива да забравяме, че макар отчуждението, принц Хари е пети в линията на заместничество след брат си и племенниците си и не се е отказал от династическите си права.
 Крал Чарлз посрещна президента на Южна Корея, както и BlackPink в Бъкингамския замък
Изненадващи посетители в Бъкингамския замък

Когато кралят се сблъска с поп културата

Не всички членове на Уиндзор обаче биха приветствали с наслада новината Съсекс да прекарат Коледа с тях. Daily Mail твърди, че в случай че Хари и Меган отидат в Сандрингам, принцът и принцесата на Уелс биха избрали да бъдат със семейство Мидълтън този ден, защото принц Уилям към момента не може да елементарни отношението на брат си към неговото завещание.
 Снимка 643689

Досега постоянно приемаше децата и внуците си в частния си дом в Уилтшър, който има от преди да се омъжи за Чарлз и където обича да бяга, с цел да си почине. Но тази година тя желае нейното семейство да бъде включено в " формалната Коледа " на Уиндзор. Това ще значи, че ще би трябвало да се обезпечи в допълнение пространство, защото от ден на ден и повече хора сядат на масата в Сандрингам.
 Снимка 643688

Там, където роднините на Камила няма да бъдат видени обаче, е на религиозната работа, на която с изключение на кралете, участват единствено принцовете на Уелс с децата си и други високопоставени кралски членове като херцога на Йорк, херцозите на Единбург с техните деца и племенниците на краля като Йожени и Беатрис, Майк Филипс и Зара Тиндал.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР