Нови подробности за трагедията с младите мъже, открити мъртви.Сигналът е

...
Нови подробности за трагедията с младите мъже, открити мъртви.Сигналът е
Коментари Харесай

Нови подробности за загиналите търсачи на трюфели

Нови детайлности за нещастието с младите мъже, открити мъртви.

Сигналът е подаден от Николай. Той и още 6 негови родинини и другари - всички от Омуртаг, потеглят към Трън в понеделник вечерта. По работа.

Става дума за хора, които се занимават с бране на трюфели. Двете групи се разделят и всеки търси в обособена посока. За последно се чуват към 4 през нощта.

Николай Хасинов – брат на единия умрял, ги търсел по телефона, само че никой не вдигал.

И в двете коли има кучета, които оказват помощ в работата. Животните от колата на Николай обаче не търсят трюфел, а потеглят нагоре в планината. Близките на починалите тръгнали след животните. Видели кола, от която излизал пушек.

Стигат до мощно обгорената кола. Виждат, че вътре има тела, само че не могат да ги разпознаят.

„ Започнахме да бягаме. Намерихме полиция и я спряхме “, споделя Николай.

Върнали се на място с служителите на реда и тогава разбрали - жертвите са останалата част от компанията им. Сред тях е и братът на Николай.

От прокуратурата споделят, че няма да изключат нито техническа нередовност, нито съзнателно запалване, разследване на дейностите на друго лице, осведоми bTV. Според околните на починалите обаче не става дума за случай.

„ Или са ги умъртвили, или са ги изгорили “, споделя Асен. Едно от главните догатки е, че по време на случилото се - тримата починали са спали.  Но какво тъкмо е станало, занапред ще покажат експертизите.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР