Нови пикантни истории около Благо Солов, собственик на мебелната фирма

...
Нови пикантни истории около Благо Солов, собственик на мебелната фирма
Коментари Харесай

Бившият спонсор и любовник на Галин издържал и Марио от „София ден и нощ“

Нови пикантни истории към Благо Солов, притежател на мебелната компания „ Явор ” се завъртяха в общественото пространство, писа  „ Аларма “.  



Отлично осведомени източници издават, че с изключение на с поп-фолк артистът Галин, Солов е имал интимни връзки с Адриан Зурков, който стана прочут с присъединяване си в сериала „ София денонощно “.
 Солов си пада по мускулести младежи като Зурков


Похотливият Благо си плащал за секс услугите  на зализания мачо и го е издържал. По същото време Адриан е имал такива връзки и с един почитан духовник, който е бил другар на Благо Солов.
 Солов в компанията на Адриан Зурков


Типично в стила на меките китки,  след като лъснала истината за любовния триъгълник, почнали кавги от ревнивост. Солов почнал да прави сметки по кое време какво е купил на пишман артиста и какво има да му връща. Не се знае по какъв начин тъкмо е завършила сагата. С днешна дата въпросният Адриан е женен.

Благо Солов е мажоритарен притежател в Хит микс ТВ. Отделя си дни, в които изчезва и не подвига телефона на никого. Не е мъчно да се досетим, че се отдава на мъжки милувки против възнаграждение. Актуалният му ухажор се споделя Станислав. Влюбеният Солов го е направил съучастник в бизнеса си. Двамата живеят врата до врата в затворен комплекс над „ Ринг Мол “. Явно младежът се оправя повече от добре в леглото, тъй като неотдавна юрка финален модел Мерцедес, платен му от Благо.

Щедрият спонсор на красиви и млади жребчета , ще води листата на „ Български напредък ” в Пазарджик, заяви скоро „ Уикенд “.

Собственикът на мебелна къща и мастит предприемач се присламчи към управлението на партията на някогашния министър председател и даже придружи на крайници Янев на концерт на Лили Иванова преди броени дни. Въпреки че съгласно зли езици, уклонът на Солов е към напълно различен вид музика и напълно различен тип реализатори.

Името на Благо Солов преди години бе забъркано в лют съкровен скандал. Оказа се, че мебелният необут е формалният спонсор и настойник на фолк звездата и кумир на младежите Галин, който не крие гей ориентацията си.
 Поп фолк артистът Галин


Мебелната къща спонсорира цели 4 видеоклипа на Галин, а Солов не се притесняваше да се появява обществено в компанията на младия артист, на инат на клюките.

Бившият на Галин бе спряган за съкровен и с носителя на купата Мистър София 2020 Васил Младенов. Говори се, че закръгленият чичко толкоз вдлъбнат по 18-годишния тогава Васил, че платил 10 000 лв., за журито да „ реши правилно “ първото място в конкуренцията.
 Мистър София Васил Младенов
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР