Нови пътни тапи в София. В следващите три месеца предстои

...
Нови пътни тапи в София. В следващите три месеца предстои
Коментари Харесай

Нови пътни тапи в София!

Нови пътни тапи в София. В идващите три месеца следва ремонт и създаване на канализация в столичния квартал „ Драгалевци “.

Заради строителството част от бул. " Черни връх " - над Околовръстния път, ще бъде затворена.

Първият стадий от построяването на канализация в квартала започва от входа на „ Драгалевци ” откъм кръговото придвижване на бул. „ Черни връх ”, обясни  пред Нова телевизия Кънчо Кънев, зам.-кмет на регион „ Витоша ”.

Има направена организация на придвижването в региона. „ Минава се през кръговото на Околовръстния път, в локала в посока кв. „ Младост ”, след което се завива надясно по ул. „ Константин Помянов ”, която е еднопосочна в посока квартала и се излиза на ул. „ Папрат ”, малко над гробището. В посока център се минава още веднъж по ул. „ Папрат ”, по ул. „ Ламар ” над стадиона, по ул. „ Къпинка ”, изясни Кънев. Той акцентира, че не са закривани спирки на градския превоз.

Директорът на " Аварийна помощ и предварителна защита " към Столичната община Красимир Димитров съобщи, че организацията на пътя е основана от екипи на Столична дирекция на вътрешните работи и на общинска полиция.

Този стадий от ремонта ще продължи към два месеца.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР