Нови мрежи от джихадисти ще задействат скоро в Европа. Времето

...
Нови мрежи от джихадисти ще задействат скоро в Европа. Времето
Коментари Харесай

Боян Чуков: Нови мрежи от джихадисти ще задействат в Европа, времето на единаците изтича

Нови мрежи от джихадисти ще задействат скоро в Европа. Времето за акции на терористи единаци изтича. 

Това съобщи специалистът Боян Чуков по бТВ. По думите му независимо настоящите терористи сега се прегрупират. Осем милиона са мюсюлманите във Франция - повече от тези в Ливан, даде образец Чуков, като посочи, че информацията е получил пр визитата си в най-модерния френски антирерористичен център. Френските специалисти сигнализират, че стартират да се връщат така наречен джихадисти туристи от Сирия и да се организират в новите мрежи, изясни Чуков. 

По мотив нападението в Мюнстер, за което локалните управляващи споделят, че е дело на психологично болен немец, Чуков акцентира, че има данни, съгласно които нападателят е кюрд. „ Ако това се удостовери, ще бъде първият случай на кюрд, който взе участие в терористичен акт в Западна Европа ”, разяснява специалистът. „ Често пъти не се дава цялата информация, тъй като тя ще има доста неприятно въздействие върху обществото ”, сподели още той. 

По случая с отровените Сергей и Юлия Скрипал Чуков изрази подозрение, че е употребен нервнопаралитичен газ. „ Не е належащо да си супер специалист - те оживяват и двамата, нито санитарят, нито служителят на реда са засегнати… Това може да е всичко друго, само че не и газ, счита Чуков.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР