Нови и нови факти излизат за побоя над 5-годишното дете

...
Нови и нови факти излизат за побоя над 5-годишното дете
Коментари Харесай

5-годишното дете от Хърсово било блъскано и хвърляно от пастрока си, той твърди, че станал инцидент с овен

Нови и нови обстоятелства излизат за побоя над 5-годишното дете от село Хърсово, което бе настанено в болница с голям брой контузии.

Приятелят на майка му го е вдигал и хвърлял в градината. Това описа пред bTV Бюлент Мехмед, шеф на " Социално подкрепяне " – Самуил.

Сигналът за принуждение е получен в събота вечерта в 19:10 часа, сподели той. " В рамките на час бяхме на мястото дружно с полицията и детска педагогическа стая ", сподели той.

Мехмед уточни, че насилникът се опитал да скрие майката и детето. " Държа се жестоко и нападателно с полицията и с нас. Униформените обаче съумяха да си свършат работата и изведоха майката и детето от къщата. Те бяха с мръсни, остарели, скъсани облекла. Детето беше с доста забележими пострадвания по лицето. Беше умерено, като че ли бе привикнало да бъде проявявана тази експанзия, тъй като разказваше за това, което се е случило, все едно е нещо обикновено. Сякаш постоянно му се е случвало. Разказа, че е било вдигано и хвърляно в градината и било бито с юмруци и ритници. Най-много го е боляло, когато посягал с ритници към него ", съобщи Бюлент Мехмед.

Към майката също било проявявано физическо принуждение. Тя била експлоатирана за работа в къщата. Грижела се за животните, които не били малко. Според Мехмед насилникът не желал детето.

48-годишният пастрок не си признал. Обяснявал, че детето било паднало от орех и било блъснато от овен.

При извеждането на майката от къщата удостоверила, че пострадванията са от пастрока.

Във вторник съдът е издал ограничаваща заповед и мъжът е известен за нея.

От „ Закрила на детето “ обясниха, че детето ще бъде настанено в приемно семейство, само че това е краткотрайна мярка, до момента в който се оцени родителския потенциал на майката.
 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР