Нови елементи допълват мистериозния пъзел в Есента на демона“ този

...
Нови елементи допълват мистериозния пъзел в Есента на демона“ този
Коментари Харесай

Отвличане и шокиращо прощално писмо в „Есента на демона“

Нови детайли допълват мистериозния пъзел в „ Есента на демона “ този четвъртък по NOVA, а пътят към подреждането му се оказва все по-сложен. Неочакван ход на безскрупулния палач да отвлече идната си жертва и пристигналото по-късно прощално писмо ще провокират прочувствена рецесия у проверяващите и околните на изчезналия човек.

След следващото страховито ликвидиране на журналистката Кънчарова (Рая Пеева), Мия (Теодора Духовникова), Филип (Владимир Карамазов) и полицията във Велико Търново ще се натъкнат на следващия феодален дявол. Междувременно тайните на Кънчарова ще стартират да изплуват една по една, а разкритията от предишното ще свържат героите по неочакван метод.

Очаквана, само че мъчителна вест ще покаже друго лице на Димитър Харитонов (Димо Алексиев). Семейните му проблеми ще го отведат още веднъж в къщата на някогашната му жена, а срещата с новия мъж до нея – прокурор Кавалджиев (Симеон Лютаков), ще покажат на каква гняв е кадърен служителят на реда. Единственият човек до него в тежкия миг ще бъде Заимова (Христина Апостолова), само че дали той ще усети поддръжката й, или ще се обърне и против нея?

Кой ще изчезне безследно? Кои са околните на отвлечения човек и на какво са подготвени, с цел да го спасят проверяващите? Как ще бъде получено прощалното писмо? Какви са тайните, които е криела Кънчарова? Пред какви нови улики ще се изправят Мия и Филип и за какво даже опитната Мия ще се срине прочувствено след видяното? – гледайте в новия епизод на „ Есента на демона “ в четвъртък от 22:00 ч. по NOVA.

Следете  и официалния  на „ Дяволското гърло: Есента на демона “ за настоящи вести.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР