Нови два мача от седмия кръг на Първа лига ще

...
Нови два мача от седмия кръг на Първа лига ще
Коментари Харесай

Лудогорец ще се връща на победния път срещу Берое

Нови два мача от седмия кръг на Първа лига ще се изиграят през днешния ден, 27 август. От 19:00 часа Етър посреща Ботев Пловдив, а от 21:15 Лудогорец е хазаин на Берое.


Шампионите позволиха загуба при гостуването си на Черно море в последния кръг, като те към този момент имат две провали в първите си пет мача от новия сезон. Сега те ще се опитат да се върнат на победния път против Берое пред лична аудитория. " Орлите " записаха тежка загуба от Аякс с 1:4 на " Хювефарма Арена " през седмицата и ще се опитат да се реваншират на почитателите си с добра игра и голове против старозагорци. От своя страна " зелените " се показват солидно от началото на акцията, откакто в края на предишния сезон трябваше да играят бараж за оцеляване. Берое разруши Славия с 3:0 вкъщи в последния си мач, а общо отборът има четири победи, едно тъждество и една загуба досега, като заема трето място в класирането.

В ранния мач се срещат два от трите тима без победа от началото на сезона. Етър е на дъното с една точка от шест мача, до момента в който Ботев Пловдив също е с една точка, само че е изиграл мач по-малко. През седмицата имаше съществени кадрови промени при " канарчетата ", като треньорът Станислав Генчев бе освободен, а против " виолетовите " тимът ще бъде воден от Рафаел Ферейра.

Програма за седмия кръг на шампионата:

Петък, 25 август

Пирин - Ботев Враца 0:1

Хебър - Локомотив Пловдив 3:4

Събота, 26 август

Крумовград - Локомотив София 2:0

ЦСКА - Черно море 1:1

Неделя, 27 август

19:00, Етър - Ботев Пловдив

21:15, Лудогорец - Берое

Понеделник, 28 август

20:30, Славия - ЦСКА 1948. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР