Нови два мача от 7-ия кръг на Първа лига ще

...
Нови два мача от 7-ия кръг на Първа лига ще
Коментари Харесай

Лудогорец ще се връща на победния път срещу Берое

Нови два мача от 7-ия кръг на Първа лига ще се изиграят в неделя, 27 август. От 19:00 часа Етър посреща Ботев Пловдив, а от 21:15 Лудогорец е хазаин на Берое.

Шампионите позволиха загуба при гостуването си на Черно море в последния кръг, като те към този момент имат две провали в първите си пет мача от новия сезон. Сега те ще се опитат да се върнат на победния път против Берое пред лична аудитория. " Орлите " записаха тежка загуба от Аякс с 1:4 на " Хофенхайм Арена " през седмицата и ще се опитат да се реваншират на почитателите си с добра ига и голове против старозагорци.

От своя страна " зелените " се показват солидно от началото на акцията, откакто в края на предишния сезон трябваше да играят бараж за оцеляване. Берое разруши Славия с 3:0 вкъщи в последния си мач, а общо отборът има четири победи, едно тъждество и една загуба досега, като заема трето място в класирането.

В ранния мач се срещат два от трите тима без победа от началото на сезона. Етър е на дъното с една точка от шест мача, до момента в който Ботев Пловдив също е с една точка, само че е изиграл мач по-малко. През седмицата имаше съществени кадрови промени при " канарчетата ", като треньорът Станислав Генчев бе освободен, а против " виолетовите " тимът ще бъде воден от Рафаел Ферейра.

Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР