Нови 4 аромата от Masion Refan вече са на пазара.

...
Нови 4 аромата от Masion Refan вече са на пазара.
Коментари Харесай

Ново каре аромати от Maison Refan, които ще подчертаят Вашето присъствие!

Нови 4 аромата от Masion Refan към този момент са на пазара. Карето нови благоухания са от категорията . Ароматите се отличават истински креации. Те са трайни и интензивни, като всеки от тях има неповторимата мощ да преобрази един елементарен миг в неизмеримо преживяване.
Прочетете още
Леко допиране от тези ухания е задоволително, с цел да подчертае Вашето наличие!

 е унисекс парфюм, отразяващ бурната и неспокойна природа и контрастите на нашето време. Ухание, което свързва фрагментирани мемоари и нереални хрумвания, провокира ни да търсим философия в дълбочина, да сравним познатото с непознатото. Меките ноти на чай Мате и острата наслада на касиса, обхванати с дървесен ореол водят до сърцевината на успокоителен цейлонски чай и тънък акомпанимент на виолетови листа. Дървесната основа обезпечава “комфорт ” с пушечни ноти на папирус и бреза. Аромат, който пресъздава по един пресен и запаметяващ се метод чувството да си друг и конфликтът с действителността.

 е въздействащ и опияняващ мирис, с гальовен колоритен и натоварен мускусен, унисекс темперамент. Създаден като интерпретация на духа на актуалната жена, по едно и също време изискан и привлекателен, в който традиция и модерност вървят ръка за ръка. Връхни ноти от ослепителен, деятелен бергамот, сочна праскова и екзотично проличава. В сърцевината, богатата наслада на жасмина се среща със свежата хубост на божура и лек, бял портокалов цвят, придаващ компактност и дълбочина. Основа от дървесни ноти, мускус и мъх, поддържа хипнотичния, упоителен резултат жив с часове, карайки ви да помирисвате още веднъж и още веднъж.

 е предопределен за ценителите на изтънчените ориенталски аромати. Те ще оценят цялото величие на този унисекс мирис. Началото на парфюмерийната пирамида при първо изпръскване разкрива очарователните медено – смолисти ноти на испански лабданум, които гладко минават в ноти на кожено, сладко, успокояващо бензое в сърцето. Съблазнителна тонка с лекост и лъчение на наслада превзема пространството. Сладострастна ванилия, фини млечни ноти и зашеметяващата топла амбра, оставят след себе си паметен шлейф.

 е парфюм със мощна характерност, натурален и грациозен с неудържим сексапил и съвременен жанр. Искрящ, цветисто-дървесен мирис, въодушевен от именития град на любовта. Начало от свежи нотки на лимон и мандарина, след което се разкрива неповторимия темперамент на роза Дамасцена – богат, изтънчен и прелестен. Ноти от лют розов пипер и внимателно пачули прибавят непредвиден поврат, предизвикат толкоз рядко чувство, като пътешестване до нова дестинация.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР