Новата звезда на чалгата Лорена официално сложи пауза на кариерата

...
Новата звезда на чалгата Лорена официално сложи пауза на кариерата
Коментари Харесай

От кого ражда Лорена?

Новата звезда на чалгата Лорена публично постави пауза на кариерата си, с цел да стане майка за първи път. Само че не споделя от кого. Като че по образеца на други родни звезди, които и в напреднала бременност не издават кои са мъжете им. Засега за този до Лорена не се знае нищо. И колежките й евентуално се чудят, тъй като в сектора върлуват единствено клюки .

Певицата ражда до дни, само че едвам преди към седмица бе последното й присъединяване. Лорена пееше през ден-два в разнообразни клубове в страната. Още в края на май певицата разгласи препълнения си график за два месеца напред с което евентуално е провокирала удивление, поради ситуацията й. Наскоро Лорена показа, че постоянно усещала типичните за бременните неразположения, само че единствено когато е на сцената „ всичко й минавало ” и се чувствала добре. Затова и приемала участия. Любопитно за какво таман на сцената Лорена се усеща в най-хубавата си форма, поради че участията й са по нощите в задимени нощни заведения. Певицата изненадваше и със забележителната си сила. Дори в напреднала бременност, Лорена се вихри с танци на сцената, виждат се по фотоси от изявите й. Може пък да се дължи на обстоятелството, че не е напълняла фрапантно, както се случва по принцип в последните месеци на бременността.

Така или другояче, Лорена към този момент се е отдала на заслужена отмора и дори тези дни сподели фотоси от вила край морето. Разбира се, мъж на тези фрагменти няма. В сектора царува цялостна тайнственост кой е бащата на детето, което Лорена ще гушне напълно скоро. Певицата в никакъв случай не е разказвала за персоналния си живот. Темата за любовта сякаш е табу за Лорена, въпреки че участва в творчеството й. Разбира се, надали могат да се вадят заключения за сърдечните й преживявания от песните й, защото типично за попфолка те са най-вече кахърни. Може би таман поради обстоятелството, че никой не знае кой е мъжът до Лорена, слуховете от време на време се менят. Последно се говореше, че певицата има дълготраен другар, който живеел в Германия. Лорена очевидно няма желание да емигрира, тъй като неотдавна бе безапелационна, че скоро ще се завърне на музикалната сцена. Така че или слухът за мъжа в чужбина не е правилен, или пък в младото семейство към този момент има проект, който да разрешава певицата да продължи кариерата си, писа Уикенд.

„ Благодаря на всички Ви за хубавите думи! 5 години дружно — дълъг път, неповторими страсти, доста уроци и доста музика… Вярвам, че най-хубавото занапред следва — най-хубавите песни, най-хубавите срещи с Вас, най-хубавите мигове са някъде там в бъдещето. И чакат… Защото споделят, че бъдещето принадлежи на тези, които имат вяра в хубостта на фантазиите си! Обичам Ви! ”, написа Лорена тези дни във фейсбук, когато чества 5 години на сцената. Певицата е безапелационна, че най-хубавото в музикален проект занапред й следва. Феновете й пък я поддържат и не стопират да й насочат благопожелания.
       
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР