Новата власт в Левски“ стана факт преди броени дни. Стана

...
Новата власт в Левски“ стана факт преди броени дни. Стана
Коментари Харесай

Христо Йовов – шеф в сянка на „Левски“

Новата власт в „ Левски “ стана факт преди броени дни. Стана ясно, че на „ Герена “ ще колят и бесят Наско Сираков, новият изпълнителен шеф Даниел Боримиров и ексфутболистът Христо Йовов-Бижутера. Последният влиза единствено като член на Управителния съвет, само че в клуба се носи мълвата, че точно той ще е новият началник в сянка на Отбора на народа. Особено в случай че у нас бъде формирано ново държавно управление с присъединяване на ГЕРБ.

 

Връщането на Йовов приказва, че актуалното управление на „ Левски “ ще се радва на поддръжката на Бойко Борисов. 45-годишният Бижутера е измежду околните другари и съпартийци на премиера.

Освен, че е левскар, той никога не би оставил тима без наблюдаване от собствен човек. Това е и повода, заради която Йовов е включен в управлението и е повече от несъмнено, че ще има огромно въздействие.

 

Той бе състезателен шеф на „ Левски “ при ръководството на различен кадър на ГЕРБ – Иво Тонев, а в следствие стана и началник на Спортния тотализатор, дружно с Гинчев. Изяви се несполучливо и като претендент за кмет на Своге от същата партия.

 

Освен, че се води собственик на мажоритарния дял на „ Левски “, Наско Сираков ще следи за ползите на спонсора, чийто необут Мило Борисов излива по 5 млн. лева годишно в клуба.

Сираков води със себе си в управата и персоналния си юрист Борислав Георгиев, който ще поеме юридическата част вместо ексдиректора Ивайло Ивков.

 

Новият изпълнителен шеф Даниел Боримиров ще е другият властови център в „ Левски “. Той остава и ръководител на УС. От него се чака да оправи казуса с онази част от почитателите, които сега са на нож с управлението на тима. Боримиров има мощно въздействие в бранш Б, където думата му се чува.

 

На „ Герена “ към този момент се ядосват, че Мъри Стоилов се е подвел по акъла на ексдиректора Ивков. Сираков му е доста сърдит, че му се изрепчи и бил безапелационен, че в никакъв случай повече няма да работи с него.

Инфо: Уикенд

Тагове: Христо Йовов-Бижутера Даниел Боримиров Наско Сираков Мъри Стоилов иво тонев Ивайло Ивков „ Левски “ „ Герена “
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР