Новата услуга за смарт пазаруване на онлайн ритейлъра предлага безплатна

...
Новата услуга за смарт пазаруване на онлайн ритейлъра предлага безплатна
Коментари Харесай

eMAG пуска Genius абонамент в България с безплатна доставка и ексклузивни оферти

Новата услуга за смарт извършване на покупки на онлайн ритейлъра предлага безвъзмездна доставка на над 3 милиона продукта и предпочитана доставка
Genius на eMAG започва с национално покритие 6 месеца безвъзмезден експериментален интервал или до 10 поръчки общо от eMAG и Fashion DaysПриоритетна доставка за София за поръчки, направени до късно вечерта през седмицатаНад 3 милиона продукта, покриващи всички потребности: артикули за дома, хубост, облекла, играчки, електроника, уреди и ИТВсеки заплатен клиент може да добави гратис член на фамилията или другар с опцията Genius Family

Във време, когато от ден на ден хора пазарят онлайн, eMAG пуска Genius – новата абонаментна услуга за смарт извършване на покупки, посредством която клиентите могат да вършат неограничени покупки с комфортна и безвъзмездна доставка, както и да се възползват от редица преимущества и специфични предложения. е наличен на национално равнище още от старта си в България, тъй че потребителите от всички обитаеми места, обхванати от eMAG и Fashion Days, могат да вършат своите смарт покупки, избирайки от над 3 милиона продукта в разнообразни категории с безвъзмездна доставка. В рамките на София доставката ще бъде предпочитана – всяка поръчка, направена от понеделник до петък до късно вечерта, е планувано да бъде доставена на идващия ден.

„ Електронната търговия се трансформира в всекидневен табиет и ние сме щастливи да представим абонамента за eMAG Genius на българския пазар, защото по този метод отговаряме на значими условия на потребителите във връзка с доставка, улеснение и цена. За нас смарт извършване на покупки значи даване на достъп и благоприятни условия на нашите клиенти да икономисват време и пари и да се любуват на добавена стойност посредством редица преимущества. С eMAG Genius желаеме да им помогнем да се възползват от извършване на покупки за ежедневните им потребности с бързо приемане, без да се тормозят за разноските за доставката на редица артикули “, споделя Силвиу Гугуи, шеф на eMAG България.

Клиентите могат да тестват Genius гратис за интервал до 6 месеца

В Румъния, 3 години след стартирането на абонаментната услуга, съвсем 700 000 консуматори се радват на преимуществата на Genius. За премиерата й в България eMAG предлага безвъзмезден 6-месечен експериментален интервал или общо до 10 поръчки в платформите eMAG и Fashion Days. След безплатния експериментален интервал услугата eMAG Genius ще бъде налична за абонирани членове против закрепена годишна такса от 29,90 лева Всеки може елементарно да стане член на Genius – и против годишен абонамент да получава извънредни предложения, безвъзмездна доставка и с преимущество своите поръчки за София и покрайнините. Това значи, че за 2,49 лева на месец членовете на Genius могат да икономисват от своите предпочитани доставки. До над 500 easybox шкафчета в цялата страна доставката е безвъзмездна за поръчки над 19,99 лева на равнище търговец. За доставка до дома и куриерски офиси Genius членовете ще получат безвъзмездна доставка за всички поръчки на артикули над 39,99 лева на равнище търговец.

Регистрацията е лесна и бърза, защото клиентите не би трябвало да вкарват или резервират банкова карта, с цел да се абонират за безплатния експериментален интервал, който е 6 месеца или до 10 поръчки. Единствената стъпка е да се влезе в секцията Genius на приложението eMAG или в и да се употребява бутона за абониране с едно кликване.

Над 3 милиона артикули за всяка потребност

Услугата Genius покрива безвъзмездна доставка на над 3 милиона продукта, предлагани в eMAG и Fashion Days, посредством един акаунт в eMAG и важи за разнообразни категории: от артикули за дома, хубост, облекла и играчки до електроника, уреди и ИТ.

И това не е всичко: годишното еднократно платено участие може да бъде споделено гратис с един член на фамилията или другар посредством опцията Genius Family, като по този метод носи повече добавена стойност. В допълнение към безплатната доставка, членовете на eMAG Genius имат достъп до извънредни седмични оферти, налични на eMAG и Fashion Days. През първата седмица от старта на услугата има съвсем 60 000 предложения разполагаем.

Инвестициите на eMAG на групово равнище в развиването на продуктовата им гама, услугите за бърза доставка, както и в техните хранилища с съвременна технология и усъвършенствани логистични интервенции, са мощно преимущество, подкрепящо стартирането на Genius на българския пазар и обработването на огромен брой поръчки. Развитието на услугата е допустимо и посредством разширението на мрежата easybox автоматизирани шкафчета за доставка на куриерската компания Sameday, която сега поддържа над 500 шкафчета в цялата страна и се чака до края на 2024 година броят на точките за доставка да доближи 1500.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР