Новата Toyota GR Supra GT4 EVO е оптимизирана за клиентския

...
Новата Toyota GR Supra GT4 EVO е оптимизирана за клиентския
Коментари Харесай

Toyota GR Supra GT4 evo е само за спорт

Новата Toyota GR Supra GT4 EVO е усъвършенствана за потребителския спорт. В допълнение към нарасналата продуктивност, има и нововъведения в спирачната система и стабилността при шофиране. За да обезпечат бъдеща конкурентоспособност в извънредно конкурентния клас GT4, инженерите в този момент показаха усъвършенстваната EVO версия на GR Supra GT4, която може да бъде поръчана в този момент.

Въз основа на данни от екипи на клиенти и водачи от целия свят, новото издание включва, наред с други неща, усъвършенствана спирачна система, в това число нови настройки на ABS. Новите KW амортисьори и модифицираните стабилизатори също усъвършенстват ръководството и скоростта в завой. 3,0-литровият шестцилиндров мотор с турбокомпресор предлага още повече мощ и усъвършенствана крива на въртящия миг и се възползва от по-ефективно изстудяване.

Благодарение на цялостните модификации в бъдеще ще бъдат вероятни още по-бързи времена за обиколка. Toyota GR Supra GT4 EVO би трябвало да е също толкоз подобаващ за амбициозни водачи дилетанти, колкото и за професионални състезатели.

Новото издание ще отпразнува спортния си дебют през януари 2023 година като част от 24-те часа на Дейтона, първият кръг на IMSA Michelin Pilot Challenge 2023. Като опция на новото транспортно средство, Toyota Gazoo Racing предлага и комплект за надграждане за съществуващи клиенти. Моделът е планиран единствено за изключителна приложимост в моторни спортове и не е позволено карането му по улиците.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР