Новата Серия 5 (в електрическия й вариант) нашата медия имаше

...
Новата Серия 5 (в електрическия й вариант) нашата медия имаше
Коментари Харесай

Новата Series 5 на BMW е по-елегантна от всякога

Новата Серия 5 (в електрическия й вариант) нашата медия имаше опцията да види онлайн на 20 май, на езерото Комо, когато се организираше Конкурсът за грациозност. Там баварците бяха организирали така наречен closed room – показване на модела пред публицисти, на с подписана декларация за конфиденциалност и оставен на входа телефон. Това ни даде опция да се убедим, че онлайн „ петицата ” наподобява по-елегантна от всеки път. Може би като се изключи нападателните въздухоотвори в предната ризница, които може да отиват на моделите с стандартно задвижване, само че не и на електрическите версии. Други забележки нямам, единствено суперлативи, профилът и задницата наподобяват страхотна, както и интериорът.

В съпоставяне с предходния модел дължината е увеличена с 97 мм до 5060 мм, широчината с 32 мм до 1900 мм и височината с 36 мм до 1515 мм. Междуосието е удължено с 20 милиметра до 2995 милиметра.  

В предната част господства една съвременна интерпретация на типичните за марката двойни фарове и BMW бъбрековидна решетка. Почти отвесни LED детайли обезпечават мигачите и дневните светлини. Изпъкналата напред BMW бъбрековидна решетка се отличава с необятна рамка, а като алтернатива и с контурното осветяване BMW Iconic Glow.

Отстрани атлетичното тяло на автомобила се оформя от високата линия, вградените дръжки на вратите и щампованата цифра 5 в основата на задните колони са други присъщи детайли. Динамично издължените пропорции приключват в мощна задница. Тесните, разграничени от хромирана лайстна задни светлини обезпечават изразителна интерпретация на типичната за марката L-образна форма.

Кокпитът на новата Серия 5 се отличава със сведени до най-малко бутони и превключватели. Това става допустимо с помощта на поредната цифровизация. BMW Curved Display е формиран от 12,3-инчов информативен екран и 14,9-инчов надзорен екран. По нов метод са завършени скосеният в долната част волан, както и селекторът на трансмисията на междинната подпора. Друг акцент е опционалният BMW Interaction Bar. Ефектният функционален детайл със задно осветление и кристална повърхнина минава по цялата ширина на арматурното табло до тапицериите на вратите и включва чувствителни на досег полета за ръководство. Селекторът на iDrive може също да е бистър, а интерес провокира самото оформление на контролния панел сред седалките. „ Петицата ” е първият сериен модел на марката, който е с напълно веган съоръжение на интериора.

Напълно електрическото BMW i5 е оборудвано с всеобхватно осъвременена технология BMW eDrive от пето потомство и ще бъде въведено на пазара в два разновидността. Върховият модел е BMW i5 M60 xDrive е с мощ 601 к.с. и 820 Нм. Тези числа подсигуряват ускоряване до 100 км/ за 3,8 секунди, оптималната му скорост е лимитирана до 230 км/ч. Освен това ще се предлага и BMW i5 eDrive40 с 340 к.с. и 430 Нм. BMW i5 eDrive40 форсира от 0 до 100 км/ч за 6,0 секунди, оптималната му скорост е 193 км/ч.

Още за задвижването може да прочетете на автомобилния уебсайт
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР