Новата седмица започва с обещаващо време, но в края на

...
Новата седмица започва с обещаващо време, но в края на
Коментари Харесай

Слънце в последния октомврийски ден

Новата седмица стартира с обещаващо време, само че в края на работната седмица температурите ще стартират да се намаляват и припомнят за нахлуване в същинската есен, съобщи кореспондент на БГНЕС.

В понеделник времето ще е най-вече слънчево. Временни нараствания на облачността ще има основно над Източна България. Минималните температури ще са сред 6 и 11 градуса, в София – 6 градуса. През деня ще духа слаб вятър, най-вече от северозапад, в Югоизточна България – от североизток. Максималните температури ще се повишат и ще са сред 21 и 26 градуса, в София – 22 градуса.

По Черноморието ще доминира слънчево време със слаб вятър, по северното крайбрежие от северозапад, а по южното – от североизток. Максималните температури там ще са 18 – 21 градуса, а на морската вода градусите са 16 – 17. Вълнението на морето ще е 1-2 бала.

В планините също ще е най-вече слънчево. Ще духа сдържан, по високите и открити елементи до мощен североизточен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 15 градуса, а на 2000 метра – към 8 градуса. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР