Новата седмица идва с нов, изключително силен брой на Марица.

...
Новата седмица идва с нов, изключително силен брой на Марица.
Коментари Харесай

Четете в Марица: Разследват Машора за трафик в Гърция, той...

Новата седмица идва с нов, извънредно мощен брой на " Марица ". Убедете се сами на следващия ден. Акцентите:

Разследват Машора за трафик на хора в Гърция. Той не е стъпвал там

64-годишен мъж от Столетово стана жертва на пропуск в законодателството, което може да му коства свободата. От няколко дни Тошко Тодоров - Машора е в ареста по следствие на трафик на хора в Гърция, въпреки че по време на закононарушението той не е стъпвал в южната ни съседка.

До неуместната обстановка се стига, откакто през септември 2019 година мъжът от карловското село Столетово продал кемпер " Ситроен ", само че купувачите не сменили регистрацията на транспортното средство. По-късно туристическото возило е открито на паркинг в Драма с 28 бежанци от Иран, Ирак и Бангладеш.

413 лв. за мегаватчас през днешния ден, промишлеността в колапс

Електроенергията за бизнеса удари нов ценови връх на самостоятелната борса в България, а следващото нарастване изправя промишлеността до стената. В пазарния сегмент „ Ден напред” през вчерашния ден бе оповестена блокова цена от 413,24 лв. за мегаватчас за 11 октомври. Тя е с 10% над предходния връх от 370 лева./MWh, записана преди месец. Увеличението единствено за ден - от 10 до 11 октомври, е с повече от 20% - от 327 на 413 лева

Ще има кабинет на партиите на смяната с рамо от Българска социалистическа партия

твърди в изявление пред " Марица " Страхил Делийски, политолог.

Млад доктор направи пейки от палети за забавачката в Браниполе

Млад доктор и приятелите му сковаха диванчета от палети и ги подариха на забавачката в Браниполе. Д-р Даниел Абусаид, подсилен от доктор Добромир Христозов, Никола Ганев и Силвия Шишкова, отпразнувал 26-ия си рожден ден, правейки пейки за хлапетата от ДГ " Синчец ".

Преди месец малчуганите бяха преместени в актуализирана постройка на бившето читалище в селото, защото следва срутване на остарялата постройка на детската градина и построяването на нова. За да се усещат още по-добре в двора на новото място, доктор Абусаид и приятелите му запретнали ръкави и измайсторили дребните диванчета, които боядисали в разнообразни цветове, и се трансформирали в обичани на малчуганите.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР