Новата популярна апликация във фейсбук, която състарява хората на снимките,

...
Новата популярна апликация във фейсбук, която състарява хората на снимките,
Коментари Харесай

Приложението за състаряване крие неподозирани рискове

Новата известна апликация във фейсбук, която " състарява " хората на фотосите, може да крие неподозирани рискове, написа " Индипендънт ". Приложението ФейсАп (FaceApp), употребяващо изкуствен интелект, с цел да преправи снимка на потребителя, който може да види по какъв начин ще наподобява като по-възрастен или като човек от другия пол, евентуално заплашва сигурността на хората в интернет.

За да бъде обработена фотографията, би трябвало да се изпрати до сървърите на съветските основатели на приложението. В съглашението, което се предлага на потребителите, се споделя, че те отстъпват на основателите на ФейсАп всички права да вършат с фотографията каквото пожелаят.

Може да се окаже, че фрагментът, изпратен от консуматор, смятайки, че тя ще остане частна благосъстоятелност, се употребява в общественото пространство от приложението за каквото от компанията преценяват.

За основателите на приложението не се знае на практика нищо, като се изключи че са от Русия. Туит, споделен от хиляди в мрежата, твърди, че сега, в който започнете да избирате коя от фотосите в телефона си да изпратите за обработка, ФейАп получава достъп до всичките ви фотографии.

Редица известни персони разгласиха фотоси, които са преправили посредством приложението, измежду тях са музикантите Дрейк и Джонас брадърс.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР