Новата платформа за онлайн магазини осигурява отлични класирания в търсачките

...
Новата платформа за онлайн магазини осигурява отлични класирания в търсачките
Коментари Харесай

NEXT BASKET предоставя вградени функционалности за SEO оптимизация на уеб сайтовете

Новата платформа за онлайн магазини обезпечава отлични класирания в търсачките посредством подготвени и лесни за потребление функционалности.

Концепцията на SEO е добре позната на всеки притежател на уеб уебсайт. Това е комплициран и стратегически развой, който има за цел възстановяване на класиранията в огромните търсачки като Гугъл и Bing. По този метод се реализира нарастване на конверсиите (покупките), без спомагателни разноски.



Факторите, влияещи на положителното класиране на уеб страницата, са доста и включват скорост на зареждане, техническа редовност, текстово наличие и даже оптимизация на изображенията.

В случая с електронната търговия, SEO дилемите за бизнеса се умножават неведнъж. Причината е следната - с увеличението на броя на страниците в уеб страницата, нарастват и условията за работа върху тях.

Добрата вест е, че към този момент има бърз и образован метод за класифициране и автоматизиране на тези задания.

Това революционно решение се споделя  - платформа от ново потомство за онлайн магазини, която предлага автоматизиране на процеси и експертни услуги за всичко останало.

Увеличение на облагите с нулеви разноски

Постигането на повече облаги при нулеви разноски е крайната цел на SEO оптимизацията като се привлечат допустимо максимален брой консуматори на уеб страницата без да се постанова увеличение на бюджета за платена реклама. Тези консуматори не са инцидентни, а са целева публика, подбрана съгласно техните ползи и подготвеност за покупка. За това се прави оптимизация на съответни основни думи, които потребителите употребяват при търсенето си.

SEO оптимизацията е основна инвестиция, която има дълготрайни позитивни резултати върху бизнеса. Тя разрешава на продажбите да нарастват без нуждата от нарастване на рекламния бюджет.

С NEXT BASKET, забележителна част от техническите условия за сполучлива SEO оптимизация са вградени в самата платформа. Това значи, че бизнесът би трябвало единствено да задейства и настрои тези функционалности, след което да се концентрира върху фините елементи, които ще допринесат за постигането на крайния триумф.

 

NEXT BASKET - платформа с автоматизирани SEO решения

NEXT BASKET е създадена със мощно внимание към качеството на SEO и се отличава от множеството SaaS платформи, които нормално затрудняват оптимизацията вместо да я подкрепят.

В платформата на NEXT BASKET ще откриете голям брой вградени функционалности, които са ориентирани към възстановяване на класиранията в търсачките. Ето някои от тези функционалности:

● Зареждане на уеб страницата за под 1 секунда и реализиране на над 95% качество на уеб страницата при тестванията на Гугъл.

● Масово възобновяване на SEO тагове и свързани артикули.

● Автоматично основаване или усъвършенстване на метаданни за всички страници на уеб страницата.

● SEO оптимизация на изображения посредством надзор на размера и вида на файла, заглавието на изображението и Alt тага.

● Вътрешен SEO робот, който обхожда уеб страницата и дава сигнали за открити неточности.

● Създаване на динамична карта на уеб страницата, която се актуализира при всяка нова смяна.

● Автоматично индексиране на категории, филтри и артикули в Гугъл и други търсачки.

Платформата на NEXT BASKET предлага и интеграции с всички значими принадлежности на Гугъл за мониторинг и оптимизация на класиранията в търсачките. Това включва Гугъл Search Console, Гугъл Analytics, Гугъл Tag Manager и Гугъл Data Studio - всички принадлежности, които оказват помощ за анализиране на получения трафик и мониторинг на резултатите от SEO оптимизацията.

NEXT BASKET дава на бизнеса сложни решения и новаторски принадлежности, които ще оказват помощ за реализиране на високи класирания в търсачките и увеличение на видимостта в интернет пространството.

 

Пълен набор от професионални SEO услуги с NEXT BASKET   

Експертната работа в региона на SEO е от значително значение за реализиране на челните позиции, макар че доста от техническите аспекти подлежат на автоматизация.

NEXT BASKET предлага на своите сътрудници цялостен набор от SEO услуги, които оказват помощ за оптимизацията на уеб уеб страниците. Това включва първичен разбор на уеб страницата, техническа оптимизация, тактика за маркетинг посредством наличие и тактика за създаване на мощни и качествени връзки към уеб страницата.

Платформата предлага разнообразни варианти за потребление, като всеки метод идва със собствен набор от платени и безвъзмездни услуги. Партньорите могат постоянно да се съветват с специалист, с цел да дефинират характерните потребности на своя уебсайт и бизнес.

Как NEXT BASKET ще промени метода, по който търговците влагат във видимостта си в мрежата, е нещо, което ще разберем в идващите месеци. Оптимизирайте своя бизнес и постигнете по-високи класирания в търсачките с NEXT BASKET.

NEXT BASKET – Успехът е добра концепция.

NEXT BASKET е новаторски 360-градусов бизнес модел за ръководство на електронни магазини. Неговата екосистема включва 5 в 1 решения в помощ на e-търговците, като софтуерна платформа от ново потомство, интегрирана ERP система, фулфилмънт складов програмен продукт, лични складови пространства и 125 платени и безвъзмездни услуги за цифров маркетинг и онлайн бизнес. Българският стартъп е учреден през 2022 година и все още има над 60 чиновници.

 

Официалният старт на продажбите се чака през юли 2023 година

* публикация
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР