Новата песен на Папи Ханс буквално за броени дни достигна

...
Новата песен на Папи Ханс буквално за броени дни достигна
Коментари Харесай

Папи Ханс: Всеки път рискувам да ме слуша или цяла България, или само трима души

Новата ария на Папи Ханс безусловно за броени дни доближи до половин милион гледания, а това за него е непредвиден триумф.

" Смених модела на работа и глезя на себе си и да демонстрирам какво чувствам - пожертвам да бъда слушан от цяла България или от трима души. Хората, които слушат музика се нуждаят от нещо, което да ги допира. Моето персонално предписание е да ходя в противоположната на наклонността посока ", изясни той пред Нова тв. 

Споделя, че обожава да се изолира. " Обичам да пребивавам в моето си затворено кълбо.

За мен е било ужасно когато лежах в болница, бях самичък и си записвах неща, хрумвания.

Предпочитам да не споделям непрекъснато какво върша, употребявам обществените мрежи, с цел да споделя къде ще пея, само че не и какво върша непрекъснато. Имало е месеци, в които ме е било позор да излизам от у дома. Музиката би трябвало да се прави с пъклен доста сърце и с двойна доза ум, нещата би трябвало да са прочувствени ", счита Папи Ханс.

За него ключът към безконечното благополучие е да се научиш да пускаш. " Работя по въпроса от доста години. Провалите и триумфите ми са пред милиони и ги изживявам доста, само че не научих да не ми пука. С нещата, които съм направил, допирам хора, които одобрявам. Те са интелигентни, могат да вземат решения ", уточни артистът. 

Разказва, че майка му Кристина Димитрова - една от най-успешните поетеси - е образец за свободен човек, който го е научил на доста.

" Когато стигнеш момента да не можеш да откриеш романа, който искаш да прочетеш, значи е време да го напишеш.

Баща ми ме окуражи да пиша. Когато нещо ти е обещано, не го цениш, а аз израснах измежду пишещи хора. На 18 години започнах да пиша и желаех незабавно да покажа какво съм направил ", разказва Папи Ханс.  

Спомня си, че по време на присъединяване си в Капките му се случва нещо доста забавно. " Видях едно момиче с кабрио, направиха ми знак да смъква стъклото и гърмяха песента ми " Твой ". Отворих си ютюб и имаше половин милион гледания за ден. В момента съм емпирично видяно в миг, в който се научих да се веселя на нещата, а не да си щръквам носа ", прям е изпълнителят. 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР