Новата песен на Дивна всичко/нищо й е помогнала да започне

...
Новата песен на Дивна всичко/нищо й е помогнала да започне
Коментари Харесай

Дивна след катастрофата: Живея втори живот, всичко се случва с причина!

Новата ария на Дивна " всичко/нищо " й е помогнала да стартира на чисто и да получи по този начин стремежи нов старт. 

Това тя показа пред Боби Star Reporter, пред който приказва за най-тежкия интервал в живота си - времето след злополуката с модела Кристин Илиева. 

Днес Дивна има вяра, че живее втори живот и нещата, които са й се случили, са се случили с причина. Певицата се надява новият, втори живот да е по-пълноценен от първия.

Виж още: Вторият живот на моделката Кристин Илиева: Красота, младост, купони...

Дивна към този момент е още веднъж на сцена. Последното й присъединяване е било през февруари, след случая даже не е слушала музика.

Виж още: Голямата вест: Дивна се връща на сцената! Но с благородна идея

А по какъв начин е минавал денят на Дивна по време на изолацията? Певицата призна, че това е интервал, за който не желае да си спомня, само че го дефинира като самозаточение.

В този интервал само фамилията й било до нея. Имало хора, които избягали от нея, само че тя не желае да ги вини. Осъзнава, че това е деликатна обстановка, в която не всеки знае по какъв начин да се реагира. 

А какви са й взаимоотношенията й с Кристин? Дивна съобщи, че публичността е попречила на възобновяване на взаимоотношенията сред двете. Затова повече няма и да приказва по тематиката.

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР