Новата песен на Анелия Сърцето ми май има биографичен елемент

...
Новата песен на Анелия Сърцето ми май има биографичен елемент
Коментари Харесай

Нова любов вдъхновява Анелия

Новата ария на Анелия „ Сърцето ми ” май има биографичен детайл или най-малко е въодушевена от действителни събития, дочу HotArena. В това се усъмниха феновете на пайнерката след последните й самопризнания, в които по принцип показа за силата на любовта, само че сякаш загатна за тази в живота си. 

„ Подсъзнателно несъмнено има някакви неща, които те карат да наредиш текста на песента тъкмо по този метод, да е тъкмо с това обръщение. Смятам, че всеки в живота си е имал такава мощна, същинска, изгаряща обич, която ще помни постоянно, в което няма нищо неприятно. Това е хубавото на любовта. Тя те кара да се чувстваш жив, тя те трансформира и съм сигурна, че когато човек изпитва същинска обич, се трансформира в добра посока. Хубаво е човек да обича, хубаво е човек да дава ”, сподели Анелия, само че не пожела да конкретизира дали баладата е автобиографична. Пайнерката опита да изясни подозренията с това, че „ приказва за неща, за които рядко приказва ”, тъй като не обичала да споделя нищо за персоналния си живот, камо ли за сърдечните си безредици.

Анелияумело поддържа мистерията към любовите си към този момент години наред, още откогато се разведе. Слухове, несъмнено, не липсват, само че тя не се поддава и на провокации. Винаги ги разяснява с усмивка, наблягайки, че става въпрос за крепка дружба, а не за сърдечна тръпка, написа " Уикенд ". 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР