Новата партньорка на Виктор Николаев в "Здравей, България" Аделина Радева

...
Новата партньорка на Виктор Николаев в "Здравей, България" Аделина Радева
Коментари Харесай

Аделина Радева се прицелила в стола на Ани Цолова още преди 2 години



Новата партньорка на Виктор Николаев в "Здравей, България " Аделина Радева се е прицелила в мястото на Ани Цолова още преди две години. Помогнала й близката й приятелка Вяра Анкова, която след края на мандата си като общоприет шеф на Българска национална телевизия зае поста шеф на "Новини и журналистика " в първата частна медия. Тя материализирала желанието на Аделина, привличайки я в екипа на Нова.

Радева не е измежду водещите, които могат да се гордеят, че нямат гафове в ефир. Новата партньорка на Виктор, с който са водили в комбина и утринния блок на Българска национална телевизия "Денят стартира " сред 2008 и 2010 година, е кралица на лапсусите, написа Пик. Най-големият й гаф е обвързван точно са сегашния й шеф. В една заран при започване на 2015 година утринният блок на държавната телевизия стартира с анонс: "Добро утро на всички, които в този момент се разсънват с ефира на Нова телевизия! "

Доскорошният кадър на Българска национална телевизия смени работодателя си преди броени дни. От Нова Броудкастинг Груп оповестиха, че Радева ще заеме столчето до Николаев, който осиротя след отстраняването на Ани Цолова през септември поради свадите с баснословни възнаграждения и разточителен живот на водещите.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР