Новата му книга Законът като морален код“ е срещу тези,

...
Новата му книга Законът като морален код“ е срещу тези,
Коментари Харесай

Писател разобличава лъжци, събират му пари за азбестов костюм, за да го пази от огъня на кладата

Новата му книга „ Законът като честен код “ е против тези, които 2000 години съзнателно водят обществото за носа и го лъжат

Писател написа скандална книга, поради която негови другари започнаха да събират пари за азбестов костюм, надявайки се по този начин да го предпазят от огъня на кладата. Те чакат религиозни фанатици и псевдоучени, чиято задача е да държат народите в илюзия, да го преследват поради „ Законът като честен код “.

Новата книга на Ангел Хаджипопгеоргиев се дефинира като художествено-философска ирония, която на моменти звучи прекомерно съществено и замислящо. Изпълнена е с цитати и разсъждения по тях, като съвсем във всяка глава им художествено- авторски текстове по съответния проблем. 

Логиката на създателя е непробиваема, тъй че църковните дейци могат единствено да наведат глави и да се разкаят за това, че 2000 години съзнателно водят обществото за носа и го лъжат в очите изцяло безскрупулно, споделят приятелите му. 

За следващ път се пробвам по друг метод да отворя очите на наивниците и податливите за операции, разкривайки лъжите, измислиците и откровените тъпотии, написани в Библията, сподели Ангел Хаджипопгеоргиев пред кореспондент на Флагман.БГ.

Тази заран той ще бъде посетител в предаването „ Добро утро, Бургас! “ по Канал 0 към 8:30 часа.

Авторът изясни, че новата му книга се споделя „ Законът като честен код “, тъй като законите кодират морала и дефинират държанието на личността в обществото.

„ Няма неприятни закони и неприятни доктрини. Има погрешно използване и деформиране на смисъла “, посочи Ангел Хаджипопгеоргиев.

На въпроса има ли в действителност морална еволюция през последните 6000 години, което е упоменато на задната корица на книгата, той отговори с „ не “ и добави, че даже може да се приказва за инволюция, тъй като преди епохи никой не си и помислял да са се снима по какъв начин прави секс с октоподи и не са се произвеждали убиващи играчки.

Кога са основани първите закони, къде и от кого? Коя е първата неистина в Библията? Били ли са евреите плебеи в Египет? Дали въобще е съществувал Моисей и не ли писана Библията по време и след вавилонския плен на израилтяните? Дали Бог е дал на Моисей десетте заповеди или той просто ги е преписал отнякъде? Това са част от въпросите, които книгата слага и създателят има нахалството даже да им отговори. 

Писателят, който живее в Англия, е измежду най-цензурираните във Facebook. Заради острия си език и стремежът да разобличава лъжите, няколко пъти са му блокирали профила. Докато не му наложат още веднъж цензура, той ще е с ник и се надява да отговоря на любознателните читатели до момента в който не го цензурират още веднъж. 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР