Новата любима на актьора Ивайло Захариев най-после показа отблизо годежния

...
Новата любима на актьора Ивайло Захариев най-после показа отблизо годежния
Коментари Харесай

Ивайло Захариев се сгодил с евтин пръстен, но годеницата е на върха на щастието

Новата обичана на артиста Ивайло Захариев най-сетне сподели от близко годежния пръстен, който получи преди съвсем два месеца. Оказва се, че артистът е показал автентичност и реформаторски дух, само че и спестовност в избора на бижуто. Вместо обичайния за сходни случаи елмаз той е поднесъл на своята избраница бяла перла, видя HotArena.

Злобарите клюкарстват, че Ивайло не се е набутал с доста пари за пръстена на избраница номер две, тъй като информации по магазините демонстрират, че сходни бижута костват под 500 лв., в случай че са златни. По-снизходителните разясняват, че в условия на рецесия, когато хората на изкуството са най-засегнати от рестриктивните мерки и ограниченията на държавните управления в целия свят, не може и да се чака нищо повече от един актьор. Но истината е, че самата Станислава, както е името на бъдещата брачна половинка на Захариев, е мечтаела тъкмо за пръстен с перла. Тя по принцип не обичала традициите и желала да има личен почерк във всичко, в това число в бижутата, които носи. Затова пред диамантите, с които множеството годеници се кичат, предпочитала бялата перла като знак на непорочност, непорочност и религия.

Не я интересувала толкоз цената на пръстена ,

колкото истинската концепция в него. А и като жена с минало, която знае по какъв начин да си прави сметката, предпочитала по-евтино украшение, с цел да останат пари за други, по-практични потребности. Дори се твърди, че на няколко пъти сама е подметнала повърхностно пред обичания си, че харесва перлите, с цел да се сети той какво се чака да й сервира.

Заради двата сериала, в които се снима в последната година – „ Пътят на достойнството ” и „ Ягодова луна ”, Ивайло Захариев сега не може да се оплаче от липса на известност. След като избухна абсурдът с развода със брачната половинка му Миряна, от която има две деца, ползата към него стана още по-голям. Ето за какво, въпреки че сега той има малко представления, той се радва на рекламни контракти с разнообразни компании в страната. Шушука се, че от тях печели много по-добре в сравнение с от актьорските си изяви. Именно с помощта на рекламите, в които взе участие, съумява да свърже двата края и да се радва на относително добър стандарт на живот, написа Уикенд.
 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР