Новата година вече е факт, а с нейното идване, настъпват

...
Новата година вече е факт, а с нейното идване, настъпват
Коментари Харесай

Цветът на 2024 година: Peach Fuzz - модерен или скучен?

Новата година към този момент е реалност, а с нейното идване, настъпват и въпросите за новите трендове. Да определим цвета на 2024 година сигурно е част от тематиките, будещи любознание. Но какво в действителност е " Цвят на годината " и от кое място идва? 

Ежегодно американският институт Pantone избира характерен цвят, който отразява освен трендовете през идната година, само че и нейния дух. За да се създадат сходни изводи, от института минават през разбор на обществени и културни въздействия в целия свят, вършат пазарни изследвания и преглеждат психически аспекти на дадени цветове.

Do you know 's color of the year?It's!
A soft, warm color that evokes the softness and delicacy of the peach fruit. It's an interesting choice from Pantone for 2024, as this hue can evoke feelings of comfort and reassurance.
It could be used in various fields…
— Legrand (@Legrand)
Кой е цветът на новата 2024 година?

Това е Peach Fuzz или в превод – прасковен мъх. Цветът е двадесет и петият от началото на самодейността. Нюансът му е топъл и е определян от института като " меко сврян сред розово и оранжево ". Според Pantone кадифеният и гальовен прасковен звук улавя желанието " за общественост и уют през несигурните времена, в които живеем ". С мекотата си той приканва и внушава доверие, като припомня за нежността на цъфнала прасковена клонка.

PANTONE
Color of the year: 13-1023 TCX Peach Fuzz

Supposed to tell us what exactly?
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР