Новата година ще е тук само след няколко седмици, а

...
Новата година ще е тук само след няколко седмици, а
Коментари Харесай

Според баба Ванга през 2022 Русия може да се разпадне, ето и други пророчества

Новата година ще е тук единствено след няколко седмици, а поради сегашните условия и спешните обстановки, би трябвало да се подготвим за продължението им в идната година. Но дали нещата ще се запазят по същия метод, или ни чака напълно друг процес на обстановката? Редица нумеролози, вирусолози, пророчици и впрочем изрекоха своите отзиви по въпроса, като през днешния ден ще представим най-известните предсказания за идната година:

От вирусолога Ханс Клюге
Астрологични прогнози и пророчества за 2022 година
Прогнозите за всяка нова година ни оказват помощ да оценим вярно своите благоприятни условия. В тази публикация ще приказваме и за прогнози за цялото чове...

Той счита, че пандемичната конюнктура ще се поуспокои, ограниченията ще отслабнат и даже ще бъдат напълно отстранени в един миг, само че болестта ще остане измежду нас. За него единственото избавление е посредством имунизирането.

От пророчицата Ванга

Ванга предвещава разколебаване в връзките сред Америка и Русия, а въпреки това пък азиатските връзки със света ще станат по-стабилни, да вземем за пример Китай и Русия ще усилят обмена на технологии и търговията като цяло.
Обаче тя не предсказва прииждаща война, което може единствено да ни радва. Но за сметка на това, бедността и рецесиите ще се задълбочат, не вижда финансова непоклатимост и бързо възвръщане на материалното. 
Според нея, през идната година Русия може да се разпрадне на няколко елементи, като познатата ни столица към този момент няма да е Москва. 

Относно вируса за нейно предсказване може да се счита, че хората ще би трябвало да привикват към нов метод на живот.
Победа над вируса и рака - какво вещаят астролозите за 2022 година
Здравето е най-голямото благосъстояние, без него е мъчно да живеете дълъг и благополучен живот, откакто сте осъществили актуалните и най-смели...

Според Михаил Левин

Руският астролог Михаил Левин пък е по-оптимистично надъхан и споделя, че идната година ще е доста по-добра от 2021. Пандемията ще утихне, а вирусът ще се одобри като елементарна простуда. 
За хората идната година ще е по-интересна и динамична, чака се разширение на обществения кръг, доста пътувания, само че не всичко ще е розово – икономическата рецесия няма признаци да просперира, а по-скоро бедността даже ще се задълбочи, до момента в който цените на стоките ще продължат да се усилват.

Мнението на Павел Глоба

Известният астролог не е сигурен в даването на дефинитивна прогноза, защото светът е доста динамичен и обстановката непрекъснато се трансформира, което е спънка за основаването на точни предсказания. Но едно е несъмнено – рецесията ще се резервира и през идната година, което ще разколебае икономическите положения на доста страни. Относно околната среда – тя също няма да е удовлетворена от протичащото се и природата може да ни накаже със съществени бедствия и климатични промени. Ще вметнем, че съгласно Глоба ще се появят и огромни промени в политически аспект.
Кои зодиакални знаци ще са късметлии през 2022 година съгласно индийския хороскоп
Идващата година е приготвила редица изненади за всички зодиакални знаци. За някои от тях това ще бъдат извънредно приятни моменти, до...

Още от ЛЮБОПИТНО:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР