Новата година носи възможност за промяна - а за много

...
Новата година носи възможност за промяна - а за много
Коментари Харесай

Майкъл Мозли споделя вкусни закуски, които няма да навредят на напредъка ви в отслабването

Новата година носи опция за смяна - а за доста от нас това значи съществена смяна в метода на живот и проекти за оформяне и намаляване. Но да се придържате към диети не е елементарно и е изкушаващо да посегнете към леки закуски, когато ви настъпят пристъпите на апетит.

За благополучие доктор Майкъл Мозли, който постоянно се появява в The One Show, има положителни вести. Въпреки че в идеалния случай би трябвало просто да се придържате към три пълноценни хранения дневно, има някои закуски, на които към момента можете да се насладите, в случай че просто нямате самообладание. Похапването в действителност покачва равнищата на инсулин сред храненията, което води до увеличение на глада. Но, " в случай че е належащо, вземете малко зеленчуци без скорбяла, парче сирене или малко горски плодове. Освен това ядките са превъзходен източник на протеини, фибри и микроелементи ", споделя доктор Мозли.

Ядките са добър източник на протеини, минерали и витамини, както и здравословни мазнини и високо наличие на фибри. Но има някои, които е най-доб...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР