Новата година наближава. Посрещането на 2024 г. предизвика вълнение у

...
Новата година наближава. Посрещането на 2024 г. предизвика вълнение у
Коментари Харесай

Новата година наближава: Ето ви някои идеи за празничен маникюр

Новата година наближава. Посрещането на 2024 година провокира неспокойствие у множеството хора. Сигурно към този момент сте решили къде да празнувате, само че е време да помислите и за визията си в празничната нощ. С какъв маникюр ще изглеждате най-празнично? Ето концепциите на американския Cosmopolitan, представени от Dnes.bg.

Металическо сиво

Този цвят завладя есента и зимата - шлагер са чантите, роклите и якетата в този колорит. Сега това се придвижва и върху ноктите. Ще изглеждате зашеметяващо с блестящ маникюр в металическо сиво. Така сте в звук със сивите гирлянди, снега, блясъкът на открито и вътре. Изглеждате като същински звезди и сте в крайник с трендовете. Металическото сиво е доста стилно.

Вива Маджента

Това публично беше цветът на 2023 година, тъй че е страхотна концепция да я изпратите с него. Маджентата към момента е измежду най-актуалните цветове, а наподобява радостно, празнично. Заложете на маникюр в лилаво-червено или така наречен ярък пурпур. Може да употребявате бяло или безцветно за основа и да изрисувате коледни топки или просто вълнички в маджента.

Блестящи звезди

Блестящите облекла и обувки са огромен шлагер от най-малко 2 години, а по празниците са още по-модерни. Това ще значими и за маникюрите на Нова година. Но с цел да сте по-оригинални, нанесете безцветна основа и създайте блестящи звезди върху ноктите. Така сте истински, в звук с елхата и звездната нощ, изглеждате блестящи и в празнично въодушевление, подготвени за завършения.

Конфети

Едва ли ще откриете по-празничен маникюр! Конфетите са съвършен вид за празници - рожден ден, Нова година, прием. Отново е хубаво да употребявате безцветна основа и да нарисувате конфети във всевъзможни цветове - розово, лилаво, жълто, синьо, зелено, оранжево и така нататък Може и конфетите да са 3D. С този маникюр сте радостни, лъчезарни, подготвени за празненство и неспокойствие.

Шампанско

Класика в жанра! Шампанското е измежду най-разпознаваемите знаци на Нова година. Заложете на маникюр в златисто, които свети. Така сте в звук с искрящата напитка, която гърмим в среднощ. Освен това, този златист маникюр е блестящ, в звук с коледните лампички, светлините на открито, бенгалския огън и също стои извънредно празнично.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР