Новата функция поддържа чиста историята ни във видео порталаВ режим

...
Новата функция поддържа чиста историята ни във видео порталаВ режим
Коментари Харесай

Инкогнито в YouTube вече е опция за всички Android потребители

Новата функционалност поддържа чиста историята ни във видео портала

В режим „ тайно ” приложението YouTube за Android не запомня какво е гледал потребителят

Инкогнито режимът, тестван от месец май т.г. за приложението YouTube в Android, към този момент е наличен за всички консуматори на най-популярната мобилна платформа, заяви Engadget.com.

В режим „ тайно ” YouTube не запомня какво е гледал потребителят, оставяйки чиста неговата история във видео портала. Потребителите могат да получат достъп до новата функционалност, като кликнат на своя аватар и изберат опцията „ Включи тайно ”, която заменя бутона „ Излез ”.
още по тематиката
Когато задействат режима, потребителите ще получат увещание, че образователното заведение, работодателят или доставчикът на интернет евентуално ще продължи да вижда техните дейности.

Дали режимът тайно е включен се схваща по аватара с шапка и очила, както и по надписа в долната част на екрана. При този режим в менюто на YouTube са налични единствено вариантите „ Home ” и „ Trending ”, въпреки че се демонстрират и останалите – при опит да бъдат определени други варианти, излиза известие, че те ще станат достъпти единствено при излизане от режим тайно.

Новата версия на приложението YouTube с функционалност за тайно към този момент е налична за събаряне от формалния онлайн магазин за Android приложения Гугъл Play.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР