Новата екранизация на приказката Снежанка и седемте джуджета може би

...
Новата екранизация на приказката Снежанка и седемте джуджета може би
Коментари Харесай

Защо зрителите критикуват новата филмова адаптация на Снежанка? 

Новата екранизация на приказката " Снежанка и седемте джуджета " може би се проваля, оповестява Българска телеграфна агенция. Класическата анимационна продукция на " Дисни " от 1937 година би трябвало да получи своя игрална версия през идната година, а към този момент събира от ден на ден сериозни мнения. 

В новата игрална версия джуджетата отпадат от заглавието. Латинозвездата Рейчъл Зиглър би трябвало да влезе в ролята на приказната героиня и това стана причина за голям брой отрицателни мнения в обществените мрежи още от 2021 година, когато компанията " Дисни " разгласи кои ще бъдат актьорите в новия филм. 

" Благодаря на всички, които ме пазят онлайн, само че апелирам да не ме отбелязвате в безсмислени диалози ", написа Зиглър. 

Хейли Бейли също бе обект на обидни мнения след ролята си в " Малката нимфа ". 

Д-р Робин Мюер, експерт по медии и връзки в университета в Съри, сподели, че сходен расизъм е сложен за преглъщане. Не разбирам за какво хората обръщат толкоз огромно внимание на това, на процедура не сме виждали принцеса с различен цвят на кожата от времето на " Аладин " през 1992 година, добави тя.

Самата Зиглър разгласи в изявление през последните седмици, че е гледала единствено един път истинския филм за Снежанка, тъй като го намира за плашещ. Актрисата се пошегува, наричайки принца " преследвач ".

Пред " Варайъти " звездата от " Уестсайдска история " съобщи, че " Снежанка " е пренаписана по този начин, че да няма потребност от избавяне: " Героинята няма потребност да бъде избавена от принца, нито мечтае за същинската обич. "

От " Дисни " разясниха, че очевидно има доста носталгия и предпочитание за прекарване на страстите от анимационния филм, само че " значимото за приказките е да бъдат приспособени. "
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР