Новата британска премиерка Лиз ТръсМери Елизабет (Лиз) Тръс е британски

...
Новата британска премиерка Лиз ТръсМери Елизабет (Лиз) Тръс е британски
Коментари Харесай

Лиз Тръс и Олаф Шолц са обсъдили енергийната криза

Новата английска премиерка Лиз Тръс  Лиз Тръс Мери Елизабет (Лиз) Тръс е английски политик   Лиз Тръс е родена на 26 юли 1975 година в Оксфорд в е разискала енергийната рецесия в Европа с немския канцлер Олаф Шолц в телефонен диалог нощес, съобщи Ройтерс, базирайки се на говорителка на Тръс.

" И двамата се съгласиха какъв брой е значима енергийната резистентност и самостоятелност. Премиерката акцентира какъв брой значимо е да бъде обезпечена поддръжката за демокрацията и свободата в Европа и да бъдат предпазени страните, изложени на риск от икономическо изнудване от страна на Русия ", сподели говорителката в свое изказване.

Тръс също по този начин е споделила на Шолц, че желае да разшири съдействието сред двете страни в областта на защитата и да откри решение на проблемите към противоречивите правила, ръководещи търговията със Северна Ирландия след Брекзит, добави говорителката.

Говорител на Шолц сподели, че канцлерът е поканил Тръс да посети Берлин и я е поздравил по случай встъпването ѝ в служба.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР