Новакът Етър Велико Търново приема Ботев Пловдив в ключов сблъсък

...
Новакът Етър Велико Търново приема Ботев Пловдив в ключов сблъсък
Коментари Харесай

Канарчетата в битка за дъното с болярите

Новакът Етър Велико Търново приема Ботев Пловдив в основен конфликт от седмия кръг на efbet Лига. Срещата на стадион „ Ивайло “ започва в  19:00 часа .

Мачът опълчва два от трите тима без победа от началото на сезона. Етър е на дъното с една точка от пет мача, до момента в който Ботев Пловдив има две в актива си, само че е изиграл мач повече.

„ Болярите “ са позволили попадение във всеки един мач в елита досега и към момента търсят и първата си „ суха “ мрежа “. Под въпрос за днешната среща е Димо Бакалов, до момента в който Илкер Будинов е твърдо навън. В състава обаче се завръща капитанът Крум Стоянов.

Седмицата за „ канарчетата “ беше много турбулентна. Настъпиха много съществени кадрови промени, като треньорът Станислав Генчев бе освободен от поста си, въпреки да имаше поддръжката на публиката, а против „ виолетовите “ тимът ще бъде воден от един от помощниците му – Рафаел Ферейра. Ден, откакто са раздели с  отбора, Генчев съобщи, че „ войните и интригите към Ботев Пд не въздействат добре на тима “.

От „ Христо Ботев “, дружно с треньора, си потеглиха още Асен Караславов и Тодор Благоев. В клуба пък беше назначен нов действен шеф в лицето на Радостин Кишишев. Собственикът Антон Зингаревич пък ясно даде да се разбере, че няма предпочитание да продава Ботев Пд и даде обещание радикални промени.

Към тренировки с главната група се завърнаха Антоан Бароан и Амаду Думбуя, до момента в който Уме Емануел продължава да се приготвя по самостоятелна стратегия.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР