Новак Джокович вижда положителни признаци, че тригодишната му забрана за

...
Новак Джокович вижда положителни признаци, че тригодишната му забрана за
Коментари Харесай

Има положителни признаци за участието ми в Австралия догодина: Джокович

Новак Джокович вижда позитивни признаци, че тригодишната му възбрана за влизане в Австралия ще бъде анулирана и той ще може да взе участие на Australian Open през 2023 година Сръбският тенисист беше депортиран от Австралия в навечерието на шампионата от Големия шлем тази година на съображение, че неговото опълчване на имунизацията против COVID-19 заплашва стабилността на страната.

Ноле изрази вяра, че ще получи отговор по отношение на това дали може да играе в първия шампионат от Големия шлем следващата година в идващите няколко седмици.

" Когато става въпрос за Австралия, има някои позитивни знаци, само че нищо публично. Комуникираме посредством юристите ми в Австралия. Истината е, че те беседват с управляващите, които дават отговор за случая ми. Надявам се да получа отговор в идващите няколко седмици – какъвто и да е той, само че, несъмнено, се надявам за положителен подобен, тъй че да имам нужното време да се приготвя за старта на сезона ”, сподели Джокович.

" Изчаквам още веднъж за позволение. Хубаво е, че отвориха границите за неимунизирани чужденци, пътуващи до Австралия. Имам тази възбрана, уповавам се да я отстранен. Както към този момент споделих, нещата не зависят от мен. Надявам се хората в австралийското държавно управление да дадат зелена светлина, това е ", добави някогашният номер 1.
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР