Новак Джокович трябваше да премине през изключително изпитание за психиката

...
Новак Джокович трябваше да премине през изключително изпитание за психиката
Коментари Харесай

Виландер: Джокович е фаворитът на Ролан Гарос, защото ще търси отмъщение за АО

Новак Джокович трябваше да премине през извънредно тестване за душeвността си при започване на годината, откакто бе депортиран от Австралия поради липса на ваксина и надлежно отхвърлен от борбата за трофея на Аустрелиън Оупън. Всички компликации обаче към този момент са зад тила на водача в ранглистата, който преди дни завоюва трофея на Мастърса в Рим и наподобява изцяло подготвен да се състезава за 21-ва купа от Шлема на започващия в неделя Ролан Гарос.

Наскоро някогашният №1 Матс Виландер изрази мнението си, че сърбинът е главният кандидат за трофея в Париж, и чака Ноле да бъде пределно стимулиран поради събитията в Австралия и отнетия му късмет да се състезава в Мелбърн.

" По редица аргументи Джокович е любимец на Ролан Гарос. На първо място, той победи на Мастърса в Рим и това ще му даде сериозна доза убеденост. Също по този начин той изпитва предпочитание за възмездие след събитията в Австралия и всичко, което му се случи през последните месеци.

Новак е защитаващият първенец и към този момент потвърди на себе си, че още веднъж може да играе дълги мачове макар загубата от Алкарас в Мадрид. В Монте Карло се появиха подозрения по отношение на физическата му форма в края на мача против Давидович Фокина, само че в този момент наподобява доста по-добре. Той е любимецът в Париж ", съобщи изрично някогашният шведски играч.

Източник: TennisHead

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР