Новак Джокович спечели рекордна седма титла от финалите на ATP.

...
Новак Джокович спечели рекордна седма титла от финалите на ATP.
Коментари Харесай

Ноле го направи! Джокович спечели финалния турнир за рекорден седми път!

Новак Джокович завоюва рекордна седма купа от финалите на ATP. Сърбинът победи Яник Синер с 6:3, 6:3 за малко под два часа игра.

Двубоят стартира със сервис гейм на Джокович, който си завоюва подаването на 0. Синер имаше повече усложнения при своя сервис- той завоюва първия си сервис гейм, само че при втория позволи пробив и Ноле поведе с 3:1. До края на сета сърбинът не позволи двукратният първенец на Sofia Open даже да стигне до точка за пробив и завоюва първата част с 6:3.

Вторият сет стартира неприятно за Синер, който позволи пробив още в първия гейм, и то на нула. Джокера затвърди пробива с нов гейм на нула. В третия гейм сърбинът стигна до три точки за пробив, само че не съумя да ги осъществя, а на собствен сервис продължаваше да бъде безмилостен и още веднъж не даде даже точка на италианеца. В шестия гейм пред Синер се отвориха първите две благоприятни условия за пробив в дуела, само че той не съумя да се възползва от тях. Джокович отговори с два изпуснати брейкпойнта в седмия гейм. С нов пробив в деветия гейм Ноле завоюва сета и мача.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР