Новак Джокович продължава да бъде на върха в класирането при

...
Новак Джокович продължава да бъде на върха в класирането при
Коментари Харесай

Сушата за Новак Джокович продължава

Новак Джокович продължава да бъде на върха в класирането при мъжете в тениса, само че годината несъмнено не стартира добре за него.
 Линдзи Вон и Роджър Федерер на ски - по какъв начин скиорката ядоса почитателите на Новак Джокович
Как Линдзи Вон ядоса почитателите на Новак Джокович

Вечният спор за най-великия тенисист не стихва

Сръбският тенисист към момента не е спечелил трофей, като най-голямото му отчаяние е загубата на полуфиналите на Australian Open от Яник Синер.

Разочарованията за Джокович обаче не престават, тъй като той изненадващо отпадна от Indian Wells. Той бе надвит от 20-годишния Лука Нарди, който даже не е в топ 100. Новак Джокович не бе взел участие в шампионата от 2019 година поради рестриктивните мерки и рестрикциите, обвързвано с COVID-19.
 Снимка 656969

Завръщането му на Indian Wells обаче се оказа разочароващо. След мача Новак Джокович съобщи, че бил доста сюрпризиран от личното си равнище на игра и призна, че е играл в действителност зле. Сърбинът счита, че Нарди е играл доста по-освободено и нападателно от него, което е спомогнало за успеха му.

Италианецът е и най-ниско класираният (123 позиция) състезател, който е побеждавал Джокович на шампионат от Големия шлем или ATP Masters 1000. " Мисля, че преди тази вечер никой не знаеше кой съм. Надявам се публиката да е харесала мача. Аз съм супер удовлетворен от него ", сподели щастливият италианец.
 Снимка 656975

Запитан по какъв начин е съумял да победи международния номер едно, Лука Нарди съобщи, че в действителност не знае и това е някакво знамение, пише Yahoo Sport Australia. Колкото до Новак Джокович, той сега се намира в в действителност непознати води, тъй като навлязохме в третия месец от годината, а той към момента не е спечелил шампионат.
 Six Kings Slam в Саудитска Арабия - тенис шампионатът, на който ще играят Новак Джокович, Рафа Надал и Карлос Алкарас
Когато Саудитска Арабия притегли най-хубавите в тениса

Джокович, Надал, Алкарас, Медведев, Синер и Руне ще мерят сили на Six Kings Slam

" Да, без трофеи тази година. Това не е нещо, с което съм привикнал. Но няма проблем, тъй като това е част от спорта и просто би трябвало да го приемеш ", съобщи сърбина след мача. Още идната седмица Джокович ще има опцията да се върне на победния път, когато стартира Miami Open - шампионат, който той е печелил шест пъти досега.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР