Новак Джокович не успя да спечели домашния турнир в Белград,

...
Новак Джокович не успя да спечели домашния турнир в Белград,
Коментари Харесай

Джокович се извини на сръбските фенове и посочи причината за загубата си

Новак Джокович не съумя да завоюва домашния шампионат в Белград, само че сподели усъвършенстване в играта си спрямо предходната седмица в Монте Карло. Световният №1 обаче призна, че не е имал сили в края на финала с Андрей Рубльов, предава tennis.bg.

" Трябва да обърна внимание на позитивите. Играх пред родна аудитория и беше тъжно, че в третия сет нямах никакво останало гориво в себе си и не можех да се боря. Поздравявам Андрей за следващата му страхотна седмица. Можеше да изгубя още първия си дуел и след четири тежки трисетови борби, би трябвало да призная, че съм отпаднал.

" Не се усещах прекомерно изтощен преди края на втория сет. Геймът при 5:4 бе извънредно нескончаем и това беше моментът, когато започнах да не се усещам добре. Смятам, че играх устойчиво по време на тайбрека. В началото на третата част излязох подготвен да се боря, само че случилото се не беше по никакъв начин приятна панорама за феновете. Искрено скърбя за това прекарване, защото знаех, че хората са пристигнали да ме видят да се боря и да печеля ", призна Ноле.

" Хубавото е, че тези физически проблеми пристигнаха в четвъртата ми среща в шампионата, за разлика от Монте Карло, когато това се случи още на старта. Това значи, че нещата се усъвършенстват постепенно, само че несъмнено ", приключи 20-кратният първенец от Шлема.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР