Новак Джокович използва профила си в социалната мрежа Инстаграм, за

...
Новак Джокович използва профила си в социалната мрежа Инстаграм, за
Коментари Харесай

Джокович: Дълбоко съжалявам за вредите, които нанесе турнирът

Новак Джокович употребява профила си в обществената мрежа " Инстаграм ", с цел да се извини на всички наранени по време на шампионатите от " Адриа Тур ". Надпреварите в Белград и Задар, проведени от международния №1, усложниха пандемичната конюнктура в района, а първият с позитивна проба за COVID-19 бе първата ни ракета - Григор Димитров.

Ноле написа, че е направил всичко от сърце и с положителни планове, само че призна и, че завръщането на тениса е било преждевременно.
Мениджърът на Григор: Допуснахме неточност. Не бяхме дисциплинирани "Вирусът ще наруши спортния темп на Григор ", съобщи Георги Стоименов.
" Здравейте на всички. Завърнахме се в Белград, където дадох позитивна проба за COVID-19, брачната половинка ми Йелена също. Резултатите на нашите деца са отрицателни. Ще останем в самоизолация в идващите 14 дни, а след 5 ще си създадем повторни проби. "

" Дълбоко скърбя за вредите, които нанесе шампионатът. Всичко, което направихме аз и уредниците, бе от сърце и с положителни планове. Вярвахме, че конкуренцията съблюдава всички здравни протоколи. Здравната конюнктура в района изглеждаше естествена, с цел да може най-накрая хората да се обединят от филантропската ни концепция. Сбъркахме, беше прекомерно рано. Не мога да опиша какъв брой скърбя за това и за всеки случай на инфектиран. "

" Ако сте посетили " Адриа Тур ", или сте били към някого от феновете, Ви апелирам да се подложите на тест и да спазвате обществена отдалеченост. За тези в Белград и Задар скоро ще споделим нужния здравен запас. Останалата част от шампионата е анулирана. Ще обърнем внимание на всички наранени. Моля се за бързото им възобновяване! ", написа Джокович в обществените мрежи.
View this post on Instagram
A post shared by Novak Djokovic (@djokernole) on Jun 23, 2020 at 10:58am PDT
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР