Новак Джокович и съпругата му Йелена са чисти от COVID-19,

...
Новак Джокович и съпругата му Йелена са чисти от COVID-19,
Коментари Харесай

Новак и Йелена Джокович вече нямат коронавирус

Новак Джокович и брачната половинка му Йелена са чисти от COVID-19, 10 дни откакто оповестиха, че са дали позитивни проби за заболяването, съобщи „ Асошиейтид Прес “.

В публично изказване медийният екип на тенисиста удостовери, че двамата са създали повторни PCR проби в родния си Белград, които са дали негативен резултат.

Сръбският състезател се оказа притежател на болестта по време на проведения от него благотворителен шампионат „ Адрия тур “ в хърватския град Задар, откакто стана ясно, че Григор Димитров, който също се включи в събитието, е болен от новия ковид. Ракета номер 1 на България бе упрекнат персонално от бащата на Джокович, Сърджан, че е провалил демонстрациите и е отказал проби на място при идването си в сръбската столица. Това изказване обаче бе опровергано от мениджъра на Гришо. Новак прекъсна шампионата и се прибра в Белград където ме беше изработен първия тест. Той се оказа позитивен, както и този на брачната половинка му.

Йелена и Новак не престават да са в изолираност и прекараха заболяването без признаци. Децата им Стефан и Тара са с негативни проби.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР